به گزارش کسب و کار نیوز- دکتر مهدی طباطبایی با بیان که این کمپین با هدف آموزش، اطلاع رسانی و غربالگری موارد مشکوک به سل در جمعیتهای پرخطر در حال انجام است، خاطرنشان کرد: جهت دستیابی به اهداف زمانبندی این برنامه یا همان مرحله حذف سل لازم است تقویت فعالیتهای آموزشی، بیماریابی، درمان و انجام مداخلات فعال در خصوص شناسایی گروههای پرخطر ونقاط پر خطر جدید با جدیت ویژهای دنبال شود.
وی تصریح کرد: داوطلبان سلامت با مشارکت فعال در این کمپین، جمعیت ساکن در حاشیه شهر و جمعیت روستایی و سیاری شهر زاهدان، جمعیت زندانیان، مراکز ترک اعتیاد و DIC را به کمک پرسنل بهداشتی درمانی، همکاری آموزش و مورد غربالگری قرار دادند.
طباطبایی افزود: آموزشها با مراجعه داوطلبان سلامت به درب منازل شهروندان با توزیع پمفلتها، پخش کلیپهای آموزشی و آموزش مردم در خانههای سلامت محله صورت میگیرد ودر اماکن عمومی، پیامهای پیشگیری از سل از طریق نصب پوستر صورت میگیرد.
معاون بهداشتی دانشگاه افزود: ماحصل زحمات داوطلبان سلامت و تیم سلامت دانشگاه زاهدان در سطوح مختلف کشف ۲۱ بیمار مسلول در کوتاه مدت و افزایش محسوس بیماریابی در طول سال بوده است، بطوریکه شاخص مربوطه ۲۵ درصد افزایش داشته است.
انتهای پیام