صفحه اصلی / سیاسی / بین الملل / آمریکا درخواست آزادی ۱۱ زندانی گوآنتانامو را بررسی می‌کند
آمریکا درخواست آزادی ۱۱ زندانی گوآنتانامو را بررسی می‌کند

آمریکا درخواست آزادی ۱۱ زندانی گوآنتانامو را بررسی می‌کند

درخواست آزادی‌ ۱۱ زندانی که ۱۵ سال است در پایگاه نظامی آمریکا در خلیج کوبا محبوس هستند، به زودی در یکی از دادگاه‌های منطقه‌ای آمریکا مورد بررسی قرار می‌گیرد.

گوانتانامو

به گزارش کسب و کار نیوز، به نوشته روزنامه ایندیپندنت، وکلای مرکز حقوق قانون اساسی (سی‌سی‌آر) امروز چهارشنبه درخواست این زندانیان را به دادگاه منطقه‌ای واشنگتن دی‌سی می‌برند تا این زندانیان در گوآنتانامو یا محاکمه یا آزاد شوند.

این زندانیان سال‌هاست بدون تفهیم اتهام در این زندان بدنام آمریکایی در کوبا محبوس هستند و این اقدام به گفته وکلایشان در حد “بازداشت ابدی” است.

وکلای سی‌سی‌آر و سازمان حقوق بشری ریپریو که نماینده چهار تن از زندانیان هستند، ژانویه امسال مصادف با شانزدهمین سالروز افتتاح گوآنتانامو درخواستی برای آزادی موکلانشان ارائه دادند. این وکلا تاکید دارند که بازداشت بدون اتهام این زندانیان مغایر قانون اساسی است چون هیچ دلیل منطقی‌ای برای بازداشت آنها باقی نمانده است.

یکی از وکلای سی‌سی‌آر به ایندیپندنت گفت: “بازداشت ابدی” زندانی بدون تفهیم اتهام مغایر قانون اساسی آمریکا و قوانین بین‌الملل است. حرفمان این است که حتی اگر مبنای حقوقی برای بازداشت آنها در یک بازه زمانی وجود داشته است، آیا بازداشت بی‌حد و حصر آنها امروز قابل دفاع است؟

توماس هوگان، از قضات ارشد منطقه‌ای آمریکا در واشنگتن این پرونده را مورد بررسی قرار می‌دهد. به گفته آن وکیل، تیم او درخواست داشت که اظهارات موکلانشان به صورت زنده از گوآنتانامو پخش شود اما با این خواسته مخالفت شد.

دولت آمریکا می‌گوید اتاق یا تلفن‌های کافی برای زندانیان ندارد که به صورت جداگانه در اختیارشان قرار بگیرد و نگه داشتن این زندانیان هم برای مدت طولانی در کنار یکدیگر خطرآفرین است.

زندان گوآنتانامو سال ۲۰۰۲ در پی حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر برای نگهداری از زندانیان در “جنگ با ترور” آمریکا افتتاح شد. در آن زمان آمریکا تاکید داشت این زندانیان “دشمنان مبارز” هستند که در خاک آمریکا بازداشت نشدند و بنابراین تحت حمایت قانون اساسی آمریکا قرار نمی‌گیرند. این بازداشتگاه از آن زمان بابت شکنجه زندانیان و بازداشت بی‌حد بدون تفهیم اتهام، هدف انتقادات گسترده دولت‌های بین‌المللی و گروه‌های حقوق بشری قرار گرفته است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

پزشکیان در اجلاس بریکس پلاس/بریکس، الگوی موفق همکاری برای رهایی از یک‌جانبه‌گرایی جهانی است

به گزارش کسب و کار نیوز ، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ظهر امروز(پنج‌شنبه) و یک روز پس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.