به گزارش کسب و کار نیوز، حجت الاسلام محمد حسین مختاری در نشست خبری که در سالن اجتماعات دانشگاه مذاهب اسلامی سنندج برگزار شد، اظهار کرد: هیات امنای دانشگاه مذاهب کشور اعتقاد دارند که دانشگاه مذاهب سنندج باید به عنوان یک قطب برجسته علمی تقریبی در کشور شناخته شود.
وی افزود: براساس سیاستهای هیات امنا ما درصددیم که با راه اندازی رشته های جدید، جذب اساتید صاحب قلم و پذیرش دانشجویان در مقاطع بالاتر تحصیلی در کردستان، این هدف بلند را تحقق ببخشیم.
رئیس دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی کشور با اشاره به اینکه دانشگاه مذاهب اسلامی در داخل و خارج از کشور به دنبال اهدافی است، عنوان کرد: توسعه این دانشگاه در داخل کشور و در استان های مرزی از جمله مهمترین اهداف ماست که در حال حاضر در سه استان کردستان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان دانشگاه مذاهب دایر بوده و برای سال تحصیلی جدید هم در استان گلستان راه اندازی شده و دانشجو می پذیرد.
وی ادامه داد: همچنین هیات امنای این دانشگاه مصوب کرده است که در سنوات آینده در استانهای آذربایجان غربی، کرمانشاه، بوشهر و گیلان هم این دانشگاه راه اندازی شود.
رئیس دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی کشور، ایجاد رشتههای جدید در دانشگاه مذاهب را از جمله مطالبات نسل جوان برشمرد و گفت: رشتههای هنر، مدیریت، روابط بین الملل، مهندسی شهرسازی اسلامی، مهندسی معماری، حقوق عمومی و … از جمله رشته هایی هستند که متقاضی داشته و به دنبال آن هستیم که با جذب اعضای هیات علمی با کیفیت، آنها را ایجاد کنیم.
وی تصریح کرد: دانشگاه مذاهب یک دانشگاه حاکمیتی بوده که تمامی مسئولان به آن اعتقاد دارند و در جهت همزیستی مسالمت آمیز مذاهب گام بر می دارد.
حجت الاسلام مختاری همچنین اضافه کرد: دانشگاه مذاهب یک مدل جامع منطقی و معقول است که در راستای تقویب بنیه تقریبی در میان همه پیروان مذاهب اسلامی فعالیت میکند.
وی در ادامه به ارتباطات خارجی این دانشگاه هم اشاره و تصریح کرد: تاکنون با بیش از ۱۰ کشور آسیایی و اروپایی تفاهم نامههایی را در جهت تبادل دانشجو و استاد، انتشار مجلات و برگزاری جلسات مشترک، همایش ها و نشستها، منعقد کردهایم.
رئیس دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی کشور، کشورهای عراق و سوریه را از جمله کشورهایی نام برد که خواهان افزایش مراودات علمی و دانشگاهی در حوزه تقریب مذاهب هستند و افزود: با کشورهای قرقیزستان، مجارستان، آفریقای جنوبی، کنیا، اندونزی، مالزی، ایتالیا و برخی از کشورهای اروپایی تاکنون تفاهم نامههایی به امضا رسیده و یا در حال منعقد شدن است.
وی با اشاره به تحصیل ۱۴۰ الی ۱۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه مذاهب تهران، ذکر کرد: می توان با تهمیدات و ایجاد زیرساخت های لازم دانشجوهای خارجی را هم در استان ها جذب و پذیرش کرد.
حجت الاسلام مختاری با عنوان اینکه متاسفانه تاکنون در حق دانشگاه مذاهب اسلامی اچحاف شده و حق آن ادا نشده است، بیان کرد: دانشجویان این دانشگاه باید با دانشگاه های خارج از کشور هم ارتباط داشته باشند و در مقاطع بالاتر همچون دکتری به صورت شش ماهه یا ۹ ماهه در دانشگاه های معتبر اسلامی خارج از کشور حضور یافته و آموزش ببینند.
وی اعلام کرد: در حال حاضر بالغ بر ۲۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های مذاهب اسلامی کشور مشغول به تحصیلند که بیشتر آنها دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و دکترا هستند.
رئیس دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی کشور، با اشاره به وجود ۲۵ رشته در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در دانشگاه مذاهب اسلامی؛ نحوه پذیرش دانشجو در این دانشگاه را به صورت شرکت در آزمون سراسری و همچنین بدون آزمون عنوان کرد.
حجت الاسلام مختاری در بخشی دیگر از سخنان خود از افزایش رشتههای کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه مذاهب سنندج برای سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: رشتههای تاریخ اسلام و فلسفه و عرفان اسلامی در مقطع کارشناسی و فقه و حقوق شافعی و تاریخ اسلام در مقطع کارشناسی ارشد امسال برای اولین بار در دانشگاه مذاهب سنندج دانشجو می پذیرند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه استان کردستان مهد فرهنگ و هنر است امیدواریم که در سال های آینده رشته هنر را هم به مجموع رشته های این دانشگاه در کردستان اضافه کنیم.
انتهای پیام