به گزارش کسب و کار نیوز، علیاکبر خادمی با بیان اینکه از زمان تاسیس این نهاد تا کنون۵۷۱ هزار و ۵۶۸ طرح اشتغال زایی فعال است، گفت: از این تعداد ۵۸ هزار و ۶۲۲ طرح فعال مربوط به صنایع دستی است.
وی با اشاره به اینکه در گذشته مددجویان کمیته امداد در صنعت فرش بسیار موفق بودند، گفت: کمیتهای برای تقویت طرحهای اشتغالزایی در زمینه صنعت فرش تشکیل شده است تا برنامه جامعی با هدف احیا و توسعه این صنعت در بین مددجویان تدوین شود.
خادمی با اشاره به اینکه طرحهای اشتغالزایی در زمینه صنعت فرش پایداری قابل توجهی دارند، گفت: یکی از اقدامات حمایتی کمیته امداد در این زمینه که با هدف افزایش کیفیت فرش انجام میشود، برون سپاری نظارت فنی خدمات تخصصی فرش برای ارتقای توان تخصصی مددجویان کمیته امداد در تأمین مواد اولیه، تولید و فروش فرش دستباف است.
سرپرست مدیرکل طرحهای اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد با بیان اینکه افزایش کیفیت و بازار پسند بودن فرشهای بافته شده توسط مددجویان در بازاریابی و فروش آن موثر است، اظهار کرد: بخشی از فرشهای تولید شده توسط مددجویان کمیته امداد صادر میشود که برنامههایی برای ارتقای رقابتپذیری در این زمینه در حال تدوین است.
وی ارزش ریالی فرشهای بافته شده توسط مددجویان کمیته امداد در سال گذشته را ۸۳ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: حدود ۳۷ هزار طرح اشتغال زایی مربوط در صنعت فرش فعال است که استانهای آذربایجان غربی، فارس و کرمان به ترتیب بیشترین متراژ تولید فرش دستباف را دارند.
خادمی با اشاره به اینکه هم اکنون سهم بافندگان مددجوی کمیته امداد از بازار فرش کشور پنج درصد است، اعلام کرد: با اجرای برنامههای جدید در زمینه احیای صنعت فرش در میان مددجویان این نهاد این رقم در سال ۱۳۹۸به ۱۰ درصد افزایش خواهد یافت.
سرپرست مدیرکل طرحهای اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۳۶ هزار و ۲۰۷ طرح اشتغالزایی برای مددجویان اجرایی شد، افزود: از این تعداد ۱۰ هزار و ۷۳۸ طرح در زمینه صنایع دستی بود.
بر اساس گزارش سایت خبری کمیته امداد، وی طرحهای اشتغالزایی کمیته امداد در زمینه صنایع دستی را شامل تولید فرآوردههای چرمی و پوست، حصیربافی، خاتمسازی، دستبافهای سنتی رودوزی، زیورآلات، ساخت اشیای مستظرفه وهنری، سفال، سرامیک، کاشی، سنگ تراشی، شیشهگری، صنایع چوب، فلزکاری، ملیله کاری، میناکاری و چاپ سنتی اعلام کرد.
انتهای پیام