فرهاد امندی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در راستای حمایت از اشتغال در استان توجه به دو نکته اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی از اهمیت ویژهای برخوردار بوده که بر این اساس برنامهریزیهای لازم در جهت تحقق طرحهای اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی برای ۲۰۰۰ نفر شغل انجام گرفته است.
وی افزود: این طرحها در حوزههایی چون کشاورزی، صنایعدستی و صنایع تبدیلی قرار دارند و اولویت کاری سازمان در مرحله نخست به متقاضیان مناطق محروم و روستاهای شهرستانهای استان اختصاص داده شده است.
امندی تصریح کرد: امسال اعتبار در نظر گرفته شده برای استان زنجان در عرصه حمایت از اشتغال ۱۰۰ میلیارد ریال اعلام شده است و این در حالی است که میزان تسهیلات پرداختی حوزه اشتغالزایی در سال ۹۶ مبلغ ۳۰ میلیارد ریال بوده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان زنجان در ادامه یادآورشد: سال گذشته ۲۵۰ کارگاه در حوزه اشتغالزایی در استان ایجاد شد که بیشترین استقبال در حوزه دامداری و صنایع دستی بود.
امندی افزود: در سال گذشته در حوزه محرومیتزدایی ۳۳۳ پروژه در بخش عمرانی از جمله احداث، تکمیل و مرمت توسط بسیج سازندگی استان انجام گرفته است که امسال فعالیت در عرصه محرومیتزدایی در مناطق مختلف استان اجرا خواهد شد. در مرحله نخست این برنامه، ۲۰۰ پروژه در نظر گرفته شده است که در صورت تحقق اعتبار آغاز میشود.
وی خاطرنشان کرد: بسیج سازندگی با توجه به تاکید جدی مقام معظم رهبری به ایجاد فرصتهای شغلی و اشتغال برای جوانان بیکار در این عرصه وارد شده است و همواره پیشرو در اجرای طرحهای اقتصادی و برگزاری اردوهای جهادی و هجرت و در همه عرصهها اعم از اقتصادی، آموزشی، بهداشتی، فنی و حرفهای، خدماترسانی، عمرانی، مرمت ، بهسازی و زیباسازی مدارس بوده و موفق به اجرای طرحهای مختلفی در مناطق مختلف کشور شده که دستاورد تمامی این فعالیتها ایجاد اشتغال برای جوانان منطقه بوده است.
انتهای پیام