به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر مصطفی سالاری در نشست بررسی طرحهای پیشنهادی سرمایه گذاری موسسه ملل در استان با اشاره به ظرفیتهای بینظیر گردشگری گیلان افزود: امنیت در سرمایهگذاری را از جمله اولویتهای مهم برای سرمایهگذاران میدانم.
نماینده عالی دولت در گیلان اظهار کرد: از ستاد اقتصاد مقاومتی استان به عنوان یک هسته مرکزی متشکل از دستگاههای اجرایی، دستگاههای نظارتی و دستگاههای قضایی در مسیر افزایش اطمینان سرمایهگذاران و تسهیل امور آنان بهره میگیریم.
وی خاطرنشان کرد: تشکیل کمیته امنیت سرمایهگذاری در استان نقش موثری در کاهش دغدغهمندی آنان دارد.
سالاری ظرفیتها و موقعیتهای موجود در گیلان را بسیار مثبت ارزیابی کرد و گفت: دریا، جنگل، آب و هوای خوب، مواهب طبیعی و تلاشهای صورت گرفته در سالهای گذشته که نتایج آن در حال شکوفا شدن است باعث ایجاد جذابیت برای حضور سرمایهگذاران در این استان میشود.
وی عنوان کرد: تکمیل آزادراه باعث کاهش مسافت و زمان حضور گردشگران در استان گیلان شده که باید از این ظرفیت در مسیر افزایش سطح خدمات رسانی به مردم استفاده کنیم.
استاندار گیلان، با اشاره به افتتاح قریب الوقوع راه آهن قزوین – رشت، متذکر شد: با افتتاح این خط آهن به زودی شاهد افزایش گردشگران از سراسر نقاط کشور به استان خواهیم بود که در این خصوص باید برنامهریزی مدون با نگاه کارشناسانه را دنبال کنیم.
وی وجود منطقه آزاد انزلی را یکی از مزیتهای استان گیلان نسبت به استانهای شمالی دیگر عنوان کرد و یادآور شد: این ظرفیت افزایش حضور گردشگران را به دنبال دارد.
سالاری تصریح کرد: باید تلاش کنیم هر یک از محصولات شهرستانها که نمادی از فرهنگ آن منطقه است را برندسازی و معرفی کنیم.
این مقام مسئول، وجود رودخانه های متعدد را از موهبتهای استان قلمداد کرد و افزود: با ایجاد شناورهای دریایی در این بسترهای آبی و همچنین تالابها و آببندانها میتوان در جهت توسعه گردشگری گامهای جدی برداشت.
وی اضافه کرد: احداث مجتمعهای گردشگری و اقامتگاههای دریایی مانع از ویلاسازیهای بیرویه شخصی و تخریب جنگل میشود.
استاندار گیلان، ساخت مارینا در بستر دریا و تالاب را گام مثبتی در جذب گردشگران دانست و اظهار کرد: با افزایش ساخت این گونه فضاها میتوانیم زمینه حضور گردشگران در شرایط جوی نامساعد را فراهم کنیم.
وی با اشاره به بهرهبرداری از راه آهن آستارا – آستارا، گفت: با سرمایهگذاری بخش خصوصی به منظور ایجاد بستر فرآوری محصولات و بسته بندی مواد غذایی و مرکبات میتوان شرایط صادرات آن به کشورهای همسایه و حوزه دریای خزر متناسب با نیاز آنان را فراهم آورده و به رونق اقتصادی و اشتغال کمک کرد.
انتهای پیام