صفحه اصلی / استارت آپ‌ و دانش‌بنیان‌ / استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان / معاون علمی و فناوری اعلام کرد/”تامین مالی و بانک خطرپذیر” ابزار توسعه اقتصاد دانش بنیان
معاون علمی و فناوری اعلام کرد/”تامین مالی و بانک خطرپذیر” ابزار توسعه اقتصاد دانش بنیان

معاون علمی و فناوری اعلام کرد/”تامین مالی و بانک خطرپذیر” ابزار توسعه اقتصاد دانش بنیان

کسب و کار نیوز- معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با تاکید بر اینکه، توجه کشور به حوزه فناوری باعث شده تا امروز زیست بوم نوآوری و فناوری کشور محدودیتی نداشته باشد، گفت: هیچ محصولی در جهان نیست که فناوران ایرانی توانایی تولید آن را نداشته باشند. روح الله دهقانی فیروزآبادی در آئین رونمایی از طرح «تائید و تضمین کیفیت (گارانتی) محصولات پارک فناوری پردیس» در سخنانی، نوآوری‌های زیست بوم فناوری کشور را مایه افتخار دانست و تاکید کرد: باید از همه فعالان حوزه نوآوری و فناوری کشور تقدیر کرد.

به گزارش کسب و کار نیوز، وی گفت: توجه کشور به حوزه فناوری باعث شده تا امروز زیست بوم نوآوری و فناوری کشور محدودیتی نداشته باشد و هم اکنون محصولی در جهان نیست که فناوران ایرانی توانایی تولید آن را نداشته باشند. معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در ادامه، مهم ترین موضوع امروز زیست بوم فناوری و نوآوری کشور را توجه به بازار و فروش محصولات فناورانه دانست.  دهقانی فیروزآبادی گفت: «تضمین و بیمه تخصصی» و «تامین مالی و بانک خطرپذیر» دو ابزار توسعه اقتصاد دانش بنیان است و برنامه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری نیز در راستای استفاده از این ابزارها برای توسعه اقتصاد دانش بنیان است.

وی همچنین تائید و تضمین کیفیت (گارانتی) محصولات پارک فناوری پردیس را یک گام رو به جلو دانست و تاکید کرد: این مهم پُرشدن فاصله نوآوری و بازار را به دنبال خواهد داشت. به گفته معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، گام بعدی این راه، ایجاد ضمانت نامه های کیفیت بین المللی برای توسعه صادرات محصولات دانش بنیان است.

 

ضرورت ایجاد بیمه و بانک تخصصی با ریسک‌پذیری بالا برای حمایت از دانش‌بنیان ها

دهقانی فیروزآبادی در ادامه سخنان خود با یادآوری اینکه نسل جدید حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان مبتنی بر توسعه بازار این شرکت‌ها است، عنوان کرد: دستاوردها و قله‌های فناوری که جامعه فناور و پیشرو شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور به آن دست یافته‌اند، تحسین برانگیز است و نوآوری‌هایی که توسط  زیست‌بوم‌فناوری و نوآوری به دست آمده، ارزشمند و شایسته تقدیر است.

وی  با بیان اینکه امروز شرکت‌ها از حیث دانش و فناوری محدودیتی ندارند و هر سطحی از علم و فناوری برای آن‌ها دست یافتنی است، تصریح کرد: به مدد تلاش‌های فعالان این زیست بوم شاهد فعالیت شرکت‌هایی هستیم که برای متخصصانشان از نظر علم و فناوری محدودیتی وجود ندارد. امروز دانش و فناوری ای در دنیا نیست که متخصصان کشور توانایی رسیدن به آن را نداشته باشند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان خاطرنشان کرد: بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان در زیست بوم فناوری و نوآوری کشور فعالیت دارند که گوهری ارزشمند برای اقتصاد کشور به شمار می‌روند، در حالی که امروز از حیث فناوری مشکلی وجود ندارد، در عین حال مهم‌ترین دغدغه امروز ما توسعه بازار این کسب و کارها است. دهقانی فیروزآبادی، دو الزام تضامین توسط بیمه و تامین مالی با یک بانک تخصصی را دو لازمه توسعه اقتصاد دانش بنیان دانست و افزود: زیست‌بوم شرکت‌های دانش‌بنیان با نقش آفرینی بالغ بر ۱۰ هزار شرکت و جامعه ۵۰۰ هزار نفری نیروی انسانی، شایسته برخورداری از بیمه تخصصی و بانکی تخصصی است.

وی یادآور شد:نیاز داریم که بیمه‌ای تخصصی با خطرپذیری بالا برای شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولات و خدماتشان داشته باشیم؛  همچنین یک بانک تخصصی خطرپذیر که متناسب با شرایط نیازها و دارایی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در تامین سرمایه و تامین مالی کمک‌کار این کسب‌وکارها باشد، جزو ضرورت‌های اصلی پیوند شرکت های دانش‌بنیان به اقتصاد است که برای تحقق این دو مهم، تمام تلاش و عزممان را به کار می بندیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان، هنر بیمه‌ها را کاهش فاصله بین باور جامعه، کاربرد و کارآمدی فناوری‌ها و ارائه تضمین‌ها برای استفاده از محصولات و خدمات دانش‌بنیان دانست و گفت: به کمک تضامین، گواهی‌های تایید و بیمه‌ها باید جامعه را به این باور برسانیم که استفاده از محصول یا خدمت دانش‌بنیان، مفید فایده است و تضمین‌های لازم را ارائه دهیم تا جامعه به سوی استفاده و استقبال از این فناوری‌ها و نوآوری‌ها ترغیب شود. حتی این قابلیت وجود دارد که در آینده پیامدهای استفاده از فناوری نیز قابل تضمین و بیمه شود.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند و پیشران امروز از اعتبار بالایی برخوردار هستند و کیفیتشان ضامن استمرار  این کسب‌وکارها است، ادامه داد: امروز شرکت های بزرگ با توانمندی بالا با قابلیت حضور پررنگ در اقتصاد کشور وجود دارند که اعطای تضامین و راهکارهای تامین مالی و تامین سرمایه خطرپذیر متناسب با شرایط این شرکت‌ها می‌تواند نقش اقتصاد دانش‌بنیان را در اقتصاد کشور پررنگ کند.

وی عطای تضامین و تاییدیه‌ها برای حضور محصولات دانش‌بنیان در بازارهای بین المللی را ضروری دانست و تاکید کرد : آینده این حوزه را باید با اعطای گواهی‌های تصمین کیفیت برای حضور در بازارهای مصرف خارجی با استفاده از ابزار مالی کارآمد و مناسب تضمین کنیم.

 

ضرورت شناخت پیچیدگی‌ها و نیازهای حوزه بیمه برای ورود شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور

مجید بهزادپور رئیس کل بیمه مرکزی ایران هم در سخنانی به بازار هفت هزار میلیارد دلاری بیمه در دنیا اشاره و عنوان کرد: بیمه در ایران اگرچه سهم اندکی از این بازار بزرگ صنعت جهانی بیمه دارد اما نقش خوبی در تامین نیازهای کشور ایفا کرده که به کمک نیروی انسانی توانمند و متخصص صورت گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه ورود فناوری و نوآوری به حوزه بیمه و پوشش ریسک در صورت شناخت صحیح می‌تواند به ارتقای سهم ایران از بازار جهانی این صنعت منجر شود، ادامه داد: حضور فناوری و نوآوری در صنعت بیمه، نیازمند شناخت از پیچیدگی‌ها و گستردگی این حوزه است که فرآیند پوشش خسارات و تعدد و پیچیدگی مقررات از چالش‌های این حوزه به‌شمار می‌رود. هم شرکت هایی که در حوزه فناوری و نوآوری هستند و می خواهند در فضای بیمه فعالیت کنند باید این حوزه پیچیدگی های آن را بشناسند و هم شرکت ها و فعالان بیمه‌ای می بایست شناخت خوبی از نیازهای خود و ظرفیت‌های فناورانه موجود داشته باشند.

رئیس کل بیمه مرکزی ایران تصریح کرد: ویژگی های صنعت بیمه را باید بشناسیم و اگر قرار است تحولی در این حوزه رخ دهد باید با همراهی، همدلی و هم افزایی تمامی فعالان صنعت بیمه باشد تا بتوانیم خدمات نوین بیمه ای را هم پای استانداردهای جهانی ارائه کنیم. آیین رونمایی از نشان تجاری محصولات پارک فناوری پردیس با قابلیت تایید و تضمین کیفیت محصولات با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور و رئیس کل بیمه مرکزی ایران برگزار شد. در این مراسم، تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس واجد شرایط برای محصولات دانش‌بنیان خود گواهی تایید کیفیت و گواهی تصمین کیفیت دریافت کردند.

«طرح نشان تجاری پارک فناوری پردیس» امروز  با حضور دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و رئیس کل بیمه مرکزی در دو بخش گواهینامه تایید و تضمین کیفیت (گارانتی) محصولات شرکت های عضو پارک فناوری پردیس در سالن همایش‌های این پارک رونمایی شد. «طرح نشان تجاری پارک فناوری پردیس» در دو سطح ارائه شده است. بخش اول تایید کیفیت محصولات در سه سطح برنزی، نقره‌ای و طلایی که پس از بررسی های تخصصی اعطا می‌شود و شرکت‌ها می‌توانند نشان را (Made In PTP) روی محصول خود درج کنند.

در بخش دوم، محصولاتی که توانستند گواهینامه تایید کیفیت را اخذ کنند، امکان استفاده از خدمت گارانتی (تضمین کیفیت) را خواهند داشت. گواهینامه تضمین کیفیت محصولات (گارانتی) به عنوان یک برگه گارانتی، در اختیار مشتریان محصولات قرار گرفته و اصالت آن از طریق رمزینه (Qr code) مندرج روی برگه گارانتی قابل ردیابی است.

همچنین مطالعه کنید:

امکان فروش ارز نیمایی در مرکز مبادله فراهم شد

به گزارش کسب و کار نیوز ، طبق اعلام بانک مرکزی، از روز دوشنبه سوم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.