صفحه اصلی / اقتصادی / صنعت و معدن / واکنش بازار خودرو به راه‌اندازی سامانه فروش یکپارچه/ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟
واکنش بازار خودرو به راه‌اندازی سامانه فروش یکپارچه/ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

واکنش بازار خودرو به راه‌اندازی سامانه فروش یکپارچه/ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

آیا فروش خودرو در سامانه یکپارچه خودرو تأثیراتی را هم بر بازار پرالتهاب قیمت خودرو گذاشته است؟

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از تسنیم، براساس دستور وزیر صمت قرار است همه خودروسازها از ۱۸ اردیبهشت هرگونه عرضه خودرو را صرفاً از طریق سامانه متمرکز قرعه‌کشی انجام دهند.در این سامانه، بازه‌ زمانی یک‌هفته‌ای برای ثبت‌نام متقاضیان در نظر گرفته‌ شده است و تقدم یا تأخر زمان ثبت‌نام، هیچ تأثیری بر قرعه‌کشی و شانس برنده شدن نخواهد داشت و مراسم قرعه‌کشی با نظارت سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان انجام می‌شود.

خودروسازان موظفند تمام محصولات خودروهای سواری خود را در این سامانه یکپارچه عرضه کنند و هیچ‌گونه استثنایی برای تخصیص خودرو به مشتریان خارج از این سامانه وجود نخواهد داشت.

اما سوال اینجاست آیا فروش خودرو در این سامانه تأثیراتی را هم بر بازار پرالتهاب قیمت خودرو خواهد گذاشت؟

برخی از کارشناسان معتقدند قرار نیست این سامانه تاثیری در بازار بگذارد فقط موضوع ثبت‌نام برای خرید خودرو است. چراکه پیش از این بخش خصوصی و دولتی هر کدام با روش های خاص خود اقدام به ثبت نام مشتریان برای خرید خودرو می کردند که با استقرار  این سامانه همه یکپارچه ثبت نام ها را انجام و مردم دیگر بلاتکلیف نیستند و خودرو‌ها هم به صورت یکپارچه قرعه‌کشی می‌شوند.

امروز  شاهد کاهشی شدن نرخ دلار در بازار هم بودیم که این امر نیز بر قیمت خودرو در بازار اثرگذاشت. از سوی دیگر اعلام شروط واردات خودرو از هفته آینده نیز بر ثابت شدن قیمت خودرو در بازار اثر گذار بوده، بطوریکه به گفته فعالان بازار خودرو در صورت مشخص شدن روند واردات خودرو جو روانی ایجاد شده می تواند به ایجاد تعادل در بازار خودرو کمک کند.

 در بازار خبری از خودرو نیست و خرید و فروش در پایین حد خود صورت می گیرد

در بازار امروز خرید و فروش خودرو خبری از معاملات نیست و قیمتها تاحدودی ثابت مانده و فقط در برخی از محصولات شاهد کاهش دو تا ۷ میلیون تومانی قیمتها هستیم.

درحال حاضر در بازار شاهین با قیمت ۳۸۲ میلیون تومان، کوئیک آر ۲۳۳ میلیون تومان، تیبا صندوقدار ۲۰۰ میلیون تومان، تیبادو ۲۰۲ میلیون تومان و ساینا ۲۱۷ میلیون تومان به فروش می رسد.

همچنین سایپا ۱۱۱ نیز با قیمت ۲۰۷ میلیون تومان، کوئیک دنده ای ۲۳۲ میلیون تومان، سایپا ۱۳۱ با قیمت ۱۸۳ میلیون تومان مورد معامله قرار می گیرد.

در محصولات ایران خودرو نیز دنا ۳۹۹ میلیون تومان، پژو پارس ۳۱۰ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ دو ۳۰۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ (پانوراما) ۳۹۸ میلیون تومان، تارا اتوماتیک ۵۸۰ میلیون تومان، سمند‌ ئی اف سون  ۳۴۵ میلیون تومان، سمند  LX300 میلیون تومان، پژو پارس TU5با قیمت ۳۷۴ میلیون تومان معامله می شود.

همچنین مطالعه کنید:

فعالیت‌های صنعتی با تأمین برق، جان گرفت

به گزارش کسب و کار نیوز ، مرکز پژوهش‌های اتاق ایران، شصت و یکمین دوره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.