صفحه اصلی / اسلایدر / واردات دارو تا پایان سال ۵۰ درصد کاهش می‌یابد
واردات دارو تا پایان سال ۵۰ درصد کاهش می‌یابد

واردات دارو تا پایان سال ۵۰ درصد کاهش می‌یابد

کسب و کار نیوز- معاون صنایع عمومی وزارت صنعت؛ معدن و تجارت، گفت: طی یک همکاری سه جانبه بین وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و دفتر صنایع غذایی وزارت صمت واردات دارو تا پایان سال به میزان 50 درصد کاهش می‌یابد.

به گزارش کسب و کار نیوز ، مهدی برادران امروز در حاشیه انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک معاونت صنایع عمومی وزارت صمت با ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران، گفت: در قالب این تفاهم‌نامه تلاش می‌شود تا به اهداف امسال در حوزه صنایع عمومی با رویکرد تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین دست یابیم.

وی افزود: پیرو نامگذاری امسال، اولین جلسه کاری وزیر صمت با مجموعه معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار شد و لذا در آن جلسه مکلف شدیم تا شاخص‌های صنعتی شدن تولید دانش بنیان و هم شاخص‌های دانش بنیان شدن تولیدات صنعتی را به عنوان دو راهبرد اصلی دنبال کنیم.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: به دلیل اینکه تفاهم نامه مذکور یک تفاهم‌نامه عملیاتی باشد چند هدف‌گذاری خاص نیز مدنظر بود که یکی از آن موارد کاهش واردات دارو است.

وی با اشاره به اینکه  ارزش واردات سالانه دارو حدود ۲ میلیارد دلار است، افزود: طی همکاری با برخی از پتروشیمی‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در حوزه داروهای بیوتکنولوژی و  همچنین  همکاری سه جانبه وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و دفتر صنایع غذایی و دارویی وزارت صمت می‌توان کاهش ۵۰ درصدی در حوزه واردات دارو را رقم زد.

برادران بیان داشت: با کاهش ۵۰ درصدی واردات دارو حدود ۵۰ درصد یعنی یک میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی رقم خواهد خورد.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت اظهار داشت: بازارهای منطقه‌ای و بازارهای خوبی در سطح جهان برای داروهای با کیفیت ایرانی وجود دارد که از قبل هم تقاضا داشتند اما با توجه به اینکه تاکنون ارز ۴۲۰۰ تومانی به دارو اختصاص می‌یافت ترجیح بر این بود که این ارزبری برای مصرف داخلی باشد لذا با توجه به حذف ارز ترجیحی و اعمال آن به روش‌های دیگر ما می‌توانیم از ظرفیت تولید دارویی کشور در بازاریابی صادراتی نیز استفاده کنیم.

وی با اشاره به انعقاد یک تفاهم نامه دیگر بین وزارت صمت و سازمان غذا و دارو گفت: در این تفاهمنامه مقرر شده است تا هزینه‌های تحقیق و توسعه در قیمت‌گذاری محصولات  اعمال شود که این مهم کمک می‌کند تا واحدهیا صنعتی هزینه‌هیا بیشتری را جذب نیروهیا دانش بنیان کنند.

همچنین مطالعه کنید:

مصرف روزانه ۲۳۰ میلیون مترمکعب سوخت برای تولید برق/واردات ۳۰۰ مگاوات برق از ترکمنستان

به گزارش کسب و کار نیوز ، “عباس علی‌آبادی” عصر در جلسه شورای اداری شهرستان‌های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.