به گزارش کسب و کار نیوز ، در مهر ماه ١۴٠٠ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات
در این گروه، اقلام برنج ایرانی درجه یک با ۹.۷ درصد، ماکارونی با ۴.۷ درصد و شیرینی خشک با ۳.۶ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها
در این گروه، اقلام ماهی قزل آلا با ۱۴.۰ درصد و کنسرو ماهی تن با ۱.۶ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند. همچنین در این گروه گوشت گوسفند و مرغ ماشینی با ۰.۵- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به تخم مرغ ماشینی با ۱۶.۸ درصد، پنیر ایرانی پاستوریزه با ٩.٢ درصد و ماست پاستوریزه با ۶.۶ درصد بوده است.
میوه و خشکبار
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هندوانه با ۲۱.۲ درصد و خربزه با ١٧.٣ درصد میباشد. همچنین در این گروه انار با ٩.٢- درصد و پرتقال با ۶.٩- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
سبزیجات و حبوبات
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به فلفل دلمهای با ۲۲.۷ درصد، کدو سبز با ۱۶.۵ درصد و گوجه فرنگی با ۱۴.۲ درصد میباشد. همچنین در این گروه هویج فرنگی با ١٩.۴- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به رب گوجه فرنگی با ۱۶.۰ درصد و سس گوجه فرنگی با ٨.٠ درصد میباشد.