در اینجا شما را با انواع بیمههای تکمیلی دندانپزشکی و ایمپلنت آشنا میکنیم.
هدف از خریدن بیمه تکمیلی دندانپزشکی کمک به پرداخت هزینههای درمان میباشد.
چند دلیل برای خرید بیمه تکمیلی دندانپزشکی وجود دارد:
- افزایش هزینههای دندانپزشکی به علت افزایش قیمت مواد اولیه دندانپزشکی
- افزایش هزینه دستمزد دندانپزشک
- ضرورت انجام دورهای جرمگیری دندان که بهسلامت لثه و زیبایی دندان کمک میکند.
- در صورت داشتن بیمه دندانپزشکی نیازی به پرداخت وجه به دندانپزشک ندارید.
در اینجا به پوششهای بیمه تکمیلی دندانپزشکی اشاره میکنیم:
- هزینههای مربوط به ویزیت و تجویز دارو
- جراحی دندان پنهان در نسج نرم
- جراحی دندان پنهان در نسج سخت
- جرمگیری زیر لثه
- ترمیم دندان
- بروساژ فک
- رادیوگرافی دندان
- کشیدن دندان
- جرمگیری بالای لثه
- پرکردن سطحی
نام برخی از شرکتهای بیمهگر ارائهکننده بیمه تکمیلی دندانپزشکی عبارتاند از:
- بیمه دندانپزشکی سامان: این شرکت، ۵ طرح متفاوت را پیشنهاد میکند به نام مهر، سروش، شمیم، وصال و عقیق که سقف تعهدات هر پوشش دندانپزشکی در آن بین ۱۰۰ هزار تومان تا ۱ میلیون تومان متغیر است.
- بیمه دندانپزشکی آسماری: هزینههای دندانپزشکی صرفاً محدود به جرمگیری، بروساژ، کشیدن، ترمیم، پرکردن، درمان ریشه و روکش را تحت پوشش قرار میدهد.
- بیمه دندانپزشکی دانا: یکی دیگر از انواع بیمههای تکمیلی است که در شبکه گسترده خدماترسانی بیمه دانا شما ارائه میشود.
- بیمه دندانپزشکی تعاون: بیمه تعاون ۴ طرح ارائه میکند که اقتصادی، جامع، ویژه و ممتاز محسوب میشوند. قیمت این طرحها نیز بین ۱۰۰ هزار تومان تا ۱ میلیون تومان متفاوت است.
- بیمه تکمیلی دندانپزشکی SOS: شرکت بیمه SOS خدمات دندانپزشکی را نیز برای اعضایش ارائه میکند. سایر افرادی که بیمه درمان تکمیلی ندارند نمیتوانند از این خدمات استفاده کنند.
- بیمه دندانپزشکی پاسارگاد
- بیمه دندانپزشکی ملت
- بیمه دندانپزشکی ما
خدمات بیمه تکمیلی دندانپزشکی چگونه است؟
در بیمه تکمیلی دندانپزشکی دو حالت دارد:
- در اولین حالت بیمههای تکمیلی با برخی از مراکز دندانپزشکی قرارداد دارند که شما برای خدمات موردنیاز خود میتوانید به آنها مراجعه کنید. تقریباً در این مراکز تمام خدمات دندانپزشکی پوشش داده میشود اما پرداخت درصدی از هزینهها بهعنوان فرانشیز به عهده شما میباشد.
- یا اینکه در حالت دوم شما میتوانید به هر مرکز دندانپزشکی یا مطبی که مایل هستید مراجعه کنید و از خدمات دندانپزشکی استفاده کنید و بعد از آن، امکان دریافت هزینههای پرداخت شده از بیمه تکمیلی وجود خواهد داشت. البته در بعضی مواقع ممکن است برای دریافت هزینه از شرکت بیمه نیاز به تأیید پزشک معتمد بیمه یا انجام رادیوگرافی قبل و بعد از درمان باشد.
به چه دلیل بیمه تکمیلی دندانپزشکی بهتر است؟
در این طرح بیمهشدگان با خرید بهترین بیمه تکمیلی دندانپزشکی در انتخاب مرکز درمانی طرف قرارداد خود، مختار هستند و میتوانند به هر یک از آنها که اعتماد بیشتری داشته مراجعه کنند و همچنین بدون آنکه هزینهای پرداخت کنند میتوانند از خدمات درمانی موردنظر استفاده کنند.
پزشکان و کلینیکهای دندانپزشکی طرف قرارداد باید بر اساس تعرفههای مصوب از بیمار هزینه دریافت کنند و کلیه مبالغ پرداختی توسط بیمهگر تا سقف تعهدات قابل پرداخت است.
بیمه تکمیلی ایمپلنت
ایمپلنت درواقع یک پین تیتانیومی خالص است که جایگزین دندان ازدسترفته میشود و روی آن هم قسمتی به اسم تاج قرار میگیرد و منظور از بیمه تکمیلی ایمپلنت نیز بیمهای است که هزینه کاشت ایمپلنت را برای بیمهگزار جبران خواهد کرد.
پوشش دندانپزشکی هزینههای درمان بیماریهای دندان را پرداخت میکند و چیزی به نام بیمه تکمیلی ایمپلنت وجود ندارد و ارائه پوشش بیمه تکمیلی ایمپلنت در شرکتهای بیمهای قابلقبول نیست و افراد نمیتوانند از بیمه تکمیلی انفرادی یا بیمه تکمیلی گروهی خود بابت جبران هزینههای ایمپلنت استفاده کنند..
بهترین بیمه تکمیلی دندانپزشکی کدام است؟
پوشش دندانپزشکی شرکتهای بیمه برای بیمه تکمیلی دندانپزشکی انفرادی و گروهی، متناسب با طرحهایی که ارائه میدهند متفاوت است. برای انتخاب بهترین بیمه دندانپزشکی تکمیلی باید پوششها و تعهدات شرکتهای مختلف را مقایسه کنید.
نتیجهگیری
باتوجهبه آخرین اخبار در حوزه سلامت و بهداشت دهان و دندان، تعداد دندانهای پوسیده و نیازمند ترمیم در بین ایرانیان حدود ۳۰۰ میلیون میباشد، پس، استفاده از بیمه تکمیلی دندانپزشکی باتوجهبه هزینههای سرسامآور دندانپزشکی یک ضرورت غیرقابلانکار است.