به گزارش کسب و کار نیوز، علیرضا دانیالی افزود: بنابراین ناچاریم که نیاز خود به ورق های فولادی را از بازار آزاد خریداری کنیم. این در حالی است که ورق گالوانیزه که در بورس ۱۵ هزار تومان قیمت می خورد در بازار آزاد حدود ۳۰ هزار تومان به فروش می رود. در این میان به ما به عنوان یک واحد تولیدکننده سهمیه ای برای خرید محصولات فولادی در بورس نداده اند. این سیستم مشکل دارد زیرا مواد اولیه تولید به دست تولیدکنندگان نمی رسد. البته این در حالی است که به دست یک قسمتی از تولیدکنندگان که آنجا سهمیه دارند، می رسد ولی به دست اکثر تولیدکنندگان نمی رسد.
او در پاسخ به سوال «کسب و کار» مبنی بر اینکه پیش از این هم گرانی محصولات فولادی وجود داشت، گفت: تا سال گذشته اختلاف قیمت محصولات فولادی در بورس و بازار آزاد به این میزان نبود. امسال این گونه شده که روزانه قیمت ها بالا می رود؛ ولی به هر حال باید وزارتخانه فکری کند که تولیدکنندگان بتوانند مستقیم محصولات فولادی مورد نیاز خود را مستقیم خریداری کنند؛ حال چه از طریق بورس و چه از طریق سیستمی که این خرید و فروش روان شود. متاسفانه با سیستم فعلی تولیدکنندگان نمی توانند مواد اولیه فولادی مورد نیاز خود را تامین کنند و مجبورند برای اینکه تولید نخوابد از بازار آزاد خریداری کنند که آن هم روی قیمت تمام شده محصولات آنها به شدت تاثیر دارد و رقابت پذیری آنها را پایین می آورد و در نهایت ضرری که هم تولیدکننده می کند و هم مصرف کننده و تنها یک سری از افراد این وسط سودهای آنچنانی می کنند. وقتی ۱۵ هزار تومان را ۳۰ هزار تومان می فروشند به هر حال سودی صددرصدی را به جیب می زنند. این در حالی است که یک ماه است که با مسئولان وزارت صمت مکاتبه می کنیم که مشکل را حل کنید؛ اما پاسخی دریافت نکرده ایم.
این رانت بزرگی که در این میان برای عده ای خاص ایجاد شده، اجحافی است که در حق تولید و مصرف کننده نهایی می شود. یک سری این وسط رانت های عجیبی می خورند و ما به عنوان تولیدکننده باید هزینه های آن را پرداخت کنیم.