به گزارش کسب و کار نیوز؛ محسن فرهادی، افزود: در گام اول بر گندزدایی و استفاده از دستکش تاکید شده بود در گام بعدی نیز ماسک و گندزدایی سطوح مشترک اضافه شد. وی ادامه داد: در مصوبههای وزارت بهداشت به نظارت بیشتر بر رعایت پروتکلهای بهداشتی تاکید شد و اینکه پروتکلها اجباری است و در صورت رعایت نکردن پروتکلها تعطیلی واحدها در دستور کار قرار گیرد.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، گفت: پروتکل بهداشتی تعیین کننده است بنابراین ۸ هزار واحد صنفی پلمب شده در مشاغل مختلف مثل تالارها، نانوایی، دفاتر پیشخوان، ادارات، آرایشگاهها و…، بوده اند اما بدترین جایی که پروتکلهای بهداشتی رعایت نمیشود در پاساژها و مراکز خرید است که لازم است توجه بیشتری شود.
وی ادامه دا د: رستورانها در سطح کشور در رعایت نکات بهداشتی در رتبه اول، بانکها و ادارات در رتبههای دوم و سوم رعایت پروتکلهای بهداشتی هستند. فرهادی افزود: وزارت بهداشت تمایلی به تعطیل کردن کسب و کارهای مردم ندارد اما تعطیلی برخی کسب و کارها و تالارهای پذیرایی به اجبار و برای پیشگیری از کرونا است البته تالارها در زمانی که شهرها در وضعیت نارنجی و قرمز هستند، تعطیل میشوند. وی گفت: چندین گروه نظارتی از سوی وزارت بهداشت و اتاق اصناف قرار است از سوی ستاد کرونا تجمیع شوند.