به گزارش کسب و کار نیوز، وی ادامه داد: این مدل از کسب و کارها همیشه در دسترس هستند و برعکس کسب و کارهای سنتی که باید ۱۲ شب به بعد تعطیل شوند می توان شبانه روزی از خدمات آنها بهره برد و همواره برای تامین نیازهای مردم در دسترس هستند. معروف خانی بر ضرورت توسعه کسب و کارهای آنلاین تاکید کرده و اظهار داشت: افزایش رقابت، حق انتخاب و تنوع محصولات از مهم ترین مزایای این کسب و کارها هستند که با مشارکت اتحادیه ها می توان کسب و کارهای سنتی را نیز به این سمت گرایش داد.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتی هم چنین در خصوص مقابله با ویروس کرونا گفت: حفظ رعایت بهداشت امری واجب و اجتناب ناپذیر است، مردم با رعایت اصول اولیه و واجب، از شیوع هر نوع ویروس و میکروب می توانند جلوگیری کنند.
معروف خانی اضافه کرد: اکثر اعضای صنف محصولات گوشتی دارای یک تخته وایت برد هستند که در واحد صنفی نصب است و افراد می توانند محصولات را انتخاب و سفارش بدهند تا بدون ورود به واحد صنفی آن محصول را از متصدی دریافت کنند، این عامل باعث می شود که تردد در واحد صنف بسیار کم شده و مانع از انتقال ویروس از ناقلین به سایرین شود و یا اینکه با تماس با واحد صنف می توانند سفارشات خود را در صورت امکان سرویس پیک در آن واحد مورد نظر بصورت تلفنی دریافت نمایند، رعایت این اصول کمک شایانی در سطح کشور خواهد کرد تا از شیوع این ویروس جلوگیری کنیم.