به گزارش کسب و کار نیوز، ابراهیم درستی ادامه داد: در هر مغازه دو تا دو و نیم نفر فعالیت میکنند. با این تفاسیر ۲۵ تا ۳۰ میلیون خانواده در کشور از طریق فعالیت در مغازهها به امرار معاش میپردازند. بنابراین باید در این زمینه چاره اندیشی شود، چون در این شرایط کارفرما حتی توان پرداخت حقوق به کارگر را ندارد. در طول این مدت شیوع ویروس کرونا، بخشی از کسب و کارهای کشور نظیر نانوایی ها، سوپرمارکت و فروشگاه های مواد غذایی به کار خدمت رسانی ادامه داده اند و خوشبختانه در این زمینه با مشکل خاصی روبرو نشده ایم.
ابراهیم درستی در ادامه بر ضرورت تدوین راهکارها و راه حل هایی برای عبور از بحران کرونا تاکید کرده و اظهارداشت: البته مردم با رعایت اصول بهداشتی روزهای کرونایی را سپری خواهند کرد و این شرایط را به پایان خواهند رساند. راهکارهایی نیز در طول این مدت به کمک آمده اند. فروش آنلاین و فعالیت در فضای مجازی توانست به کمک اصناف بیاید و در حال حاضر سهم کسب و کارهای آنلاین در بازار خرده فروشی از ۱۵ درصد به ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده است که لزوم توسعه کسب و کارهای آنلاین را بیشتر آشکار کرده است.
درستی استقبال مردم از کسب و کارهای آنلاین در این روزها را چشمگیر عنوان کرده و خاطرنشان کرد: با شیوع کرونا استقبال مردم از خرید اینترنتی بیشتر شده و کسب و کارهای بسیاری با این روش به فعالیت خود ادامه دادند. “کسبینو” نیز که بستری برای مشارکت کسب و کارها در فضای مجازی است می تواند زمینه رشد اصناف را در فضای مجازی کلید بزند. ظرفیت بالای این سامانه و اپلیکیشن به کمک کسب و کارهای سنتی آمده تا با مشارکت در آن فعالیت خود را توسعه دهند. امیدواریم با مشارکت اصناف در “کسبینو” شاهد رشد فعالیت کسب و کارها باشیم.