صفحه اصلی / استان ها / فعالیت ۹۷ مرکز فنی و حرفه ای در کهگیلویه و بویراحمد
فعالیت ۹۷ مرکز فنی و حرفه ای در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل فنی و حرفه ای استان خبر داد

فعالیت ۹۷ مرکز فنی و حرفه ای در کهگیلویه و بویراحمد

کسب و کار نیوز:مدیرکل فنی و حرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد از فعالیت ۹۷ مرکز فنی و حرفه ای دولتی و خصوصی در این استان خبر داد.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, “فرج اله راد” افزود: ۱۱ مرکز دولتی و ۸۶ آموزشگاه در بخش خصوصی زیر نظر اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای در سطح استان فعالیت می‌کنند که بیش از ۲۸۵ حرفه را آموزش می دهند.

وی اظهارکرد: جامعه هدف فنی و حرفه ای در استان عشایر، روستاها، کمپ‌های ترک اعتیاد و زندان ها هستند.

مدیرکل فنی و حرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: همه مراکز فنی و حرفه ای شهری هستند که روستاییان و عشایر را به صورت تیم های سیار اعزامی آموزش می دهیم. کمپ‌های ترک اعتیاد و زندان‌ها بندها و کانون‌های اصلاح تربیت نیز تحت آموزش هستند.

راد تصریح کرد: طبق گزارش دفتر ستاد مرکزی تهران بیشترین آموزش روستایی را با توجه به ترکیب جمعیتی استان بین تمام ادارات مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد است.

وی با بیان اینکه ما معتقد هستیم یک رابطه معنادار بین مهارت و آسیب‌های اجتماعی و مهاجرت روستاییان وجود دارد، ادامه داد: در روستاها به شرط وجود زیرساخت‌های لازم و همچنین همکاری دهیاران و بخشداران در سراسر استان و نیاز سنجی‌های صورت گرفته ‌شده ما وظیفه مان که آموزش هست را انجام می دهیم.

مدیرکل فنی و حرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: نیازسنجی‌ها در روستاها با همکاری دهیاران و فرمانداران صورت می گیرد و بخش های دیگر شرکای اجتماعی از جمله کمیته امداد و بهزیستی صورت می گیرد و آموزش‌های متناسب با این نیازها صورت می‌گیرد.

راد تاکید کرد: طبق آخرین آمار کمترین بیمه موجود در سطح کشور مربوط به کارگران ساختمانی است و در حال حاضر گواهینامه فنی حرفه ای در بخش صنایع ساختمان و کارگران در بیش از ۱۶ رشته در سطح استان مانند گچ‌کاری، جوشکاری، لوله کشی، برق کاری، نقاشی ساختمان و… مشغول ارائه آموزش هستیم.

وی اظهارکرد: در حال حاضر بیش از ۱۱هزار نفر گواهینامه فنی حرفه ای دارد اما مستلزم است که دستگاه‌های ذیربط همکاری داشته باشد و استفاده از نیروهای ماهر آموزش دیده دارای گواهینامه فنی حرفه ای را در اولویت قرار دهند.

مدیرکل فنی و حرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: اگر همه خانواده‌ها همت کند فرهنگ مهارت گرایی را جایگزین مدرک‌گرایی کنند و در سبد خانواده برای کسب مهارت تلاش کنیم زیرا مهارت هست که توانمند می‌کند و گره گشاست نه مدرک.

راد افزود: با توجه به رشد تکنولوژی که وجود دارد ما هم باید متناسب با تکنولوژی و تجهیزات کارگاه‌ها را برگزار کنیم. کمبود منابع مالی که همه دستگاه‌های اجرایی دارند رنج می‌برند با این شرایط اقتصادی که در کشور حاکم است ما هم مستثنی نبوده و و همچنین فرسوده بودن بعضی از تجهیزات و کمبود منابع برای به روز کردن تجهیزات متناسب با فضای کار به منابع بیشتری نیاز است. بر اساس برآورد صورت گرفته در سطح استان برای تجهیز و بروز کردن رشته‌های مورد نیازمند بیش از ۵ میلیارد تومان هستیم.

وی بیان کرد: با توجه به سفر رئیس سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور به استان و تشکیل شورای مهارت استان آپارتمان گیاهان دارویی کشور استان کهگیلویه و بویراحمد اختصاص پیدا کرد که در مرحله پژوهش‌ها و تحقیقات میدانی به کمک دانشگاه‌ها در حال صورت گیرد است که یک مدل طراحی شود، که متناسب با فضای بازار کار مربوط به گیاهان دارویی خاص برای استان ارائه داده شود و سند توسعه مهارت استان تهیه شده که در مراحل پایانی است.

همچنین مطالعه کنید:

کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت

به گزارش کسب و کار نیوز ، در هفته منتهی به ۵ اردیبهشت ماه نرخ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.