به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, مجتبی اسکندری با اشاره به اینکه محصول سیر از جمله محصولات اصلی طارم است، عنوان کرد: تعداد ۱۱۰۰ نفر از بهرهبرداران این شهرستان به کشت و کار این محصول مشغول هستند.
وی با بیان اینکه با پایان یافتن کشت سیر در سال زراعی ۹۹ – ۹۸، حدود ۱۴۰۰ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان به کشت این محصول اختصاص یافت، ادامه داد: پیشبینی میشود. از این میزان سطح کشت شده حدود ۵۶ هزار تن محصول سیر برداشت و روانه بازار مصرف شود.
رئیس جهادکشاورزی طارم افزود: برداشت محصول سیر این شهرستان از اوایل اردیبهشتماه شروع شده و تا اواخر خردادماه ادامه مییابد.
اسکندری، سیر صورتی را عمده رقم مورد کشت شده سیر در شهرستان طارم برشمرد و گفت: برداشت سیر تولیدی شهرستان طارم، با توجه به کیفیت بالایی که دارد، علاوه بر تامین نیاز شهرستان و استان، به سایر نقاط کشور و نیز در صورت امکان صادرات، به کشورهایی همچون روسیه و کشورهای حاشیه خلیجفارس صادر میشود.
وی بیان کرد: از جمله مشکلات سیرکاران این شهرستان، نوسان شدید قیمت بازار و نبود کارگاههای فرآوری صنعتی و بستهبندی است که موجب خروج ارزشافزوده این عملیات از شهرستان است.
این مسئول، از جمله اقدامات صورت گرفته را در خصوص کشت سیر، برگزاری برنامههای آموزشی، تامین نهادهها، بازدیدهای کارشناسی و ارائه توصیههای فنی و تنظیم بازار از طریق اطلاعرسانی و پیگیری ساماندهی صادرکنندگان محلی در قالب تشکیل شرکتهای بازرگانی محصولات کشاورزی اعلام کرد.