به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما, مرکز اصفهان ؛ رییس جهاد کشاورزی شهرستان سمیرم گفت : پیش بینی می شود از این اراضی بیش از ۱۰۰ هزار تن سیب زمینی سالم به روش GAP بدون استفاده از سم های شیمیایی و نهاده های کشاورزی برداشت و در بازار عرضه شود .
احمد تیموری جلی ، سانته ، بامبو و آگریا از رقم های مختلف سیب زمینی تولید شده در سمیرم بیان کرد و افزود: این محصول به منظور جلوگیری از هدر رفت آب ، به روش نوین آبیاری و تولید شده است .
وی همچنین به تولید پیاز و سیب درختی به روش GPAدر دوازده هکتار از اراضی کشاورزی سمیرم اشاره کرد و ادامه داد : سطح زیر کشت تولید سیب زمینی به این روش چهار برابر سال گذشته در این شهرستان بوده است .
مشاور سلامت و امنیت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در خصوص تولید محصولات غذایی سالم به روش GAP گفت : تمامی مراحل کاشت ، داشت و برداشت این محصولات کشاورزی سالم ، تحت نظر کارشناسان تولید خواهد شد .
مسعود پزشکیان افزود: کاشت محصول سالم بدون در نظر گرفتن عملکرد محصول در مزارع با آنالیز خاک و در این روش ملاک تولید سالامت غذایی مصرف کنندگان است .
شهرستان سمیرم با ۱۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی و ۲۲ هزار هکتار باغ، قطب کشاورزی استان اصفهان است .