صفحه اصلی / اجتماعی / بهداشت و سلامت / آبمیوه های طبیعی هم ریسک دیابت را افزایش می دهند
آبمیوه های طبیعی هم ریسک دیابت را افزایش می دهند

مطالعات محققان نشان می دهد

آبمیوه های طبیعی هم ریسک دیابت را افزایش می دهند

کسب و کار نیوز - به گفته محققان، آبمیوه های ۱۰۰ درصد طبیعی هم می توانند ریسک دیابت نوع۲ را افزایش دهند.

 

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از مهر، طبق مطالعه جدید محققان دانشگاه هاروارد میزان قند موجود در نوشیدنی های طبیعی هم می تواند ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ را افزایش دهد.

مطالعه اخیر نشان می دهد علاوه بر نوشابه های رژیمی که حاوی قند مصنوعی هستند، مصرف قند طبیعی هم خطر دیابت نوع۲ را کاهش نمی دهد.
به گفته محققان دانشگاه هاروارد، جایگزین کردن یک وعده نوشیدنی حاوی قند با قهوه یا چای می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع۲ را دو تا ۱۰ درصد کاهش دهد.
در این مطالعه، داده های سه مطالعه مختلف در طول ۲۲ تا ۲۶ سال پیش بررسی شد که بیش از ۱۹۲ هزار شرکت کننده داشت.

محققان در بررسی این مطالعات، میزان مصرف نوشیدنی های حاوی قند و تاثیرات شان را بر ریسک ابتلا به دیابت ارزیابی کردند.
نتایج محققان نشان داد حتی افزودن قند طبیعی به کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ کمک نمی کند. از اینرو محققان توصیه می کنند با وجودیکه آبمیوه های طبیعی حاوی مواد مغذی زیادی هستند اما باید به اندازه مصرف شوند

همچنین مطالعه کنید:

تجارت الکترونیکی در بازارهای سنتی افزایش یافت/ادامه رشد شتابان تجارت الکترونیکی

شایلی قرائی به گزارش مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (مرکز تتا)، «امین کلاهدوزان» در نخستین جلسه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.