به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر علی وحدت در حاشیه رونمایی از سه محصول دانشبنیان در جمع خبرنگاران با اشاره به حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکتهای دانشبنیان افزود: از ۱۰ ماه گذشته تاکنون علی رغم محدودیتهای مالی موجود در کشور حجم نقدینگی که توانستیم در اختیار شرکتهای دانشبنیان قرار دهیم، از مرز ۱۱۰۰ میلیارد تومان گذشته است. وی اعطای این حجم از نقدینگی را با همکاری بانکها و صندوقهای پژوهش و فناوری دانست و اظهار کرد: در این همکاری توانستیم در زمان مقتضی نقدینگی لازم را در اختیار شرکتهای دانشبنیان قرار دهیم.
برگزاری رویدادی در صنعت فولاد
وی با اشاره به برگزاری گردهمایی شرکتهای دانشبنیان صنعت فولاد ادامه داد: در حال حاضر توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان حوزه فولاد به مدت سه روز در صندوق ارائه شد که حاصل آن ۱۱۱ قرارداد و تفاهمنامه شرکتها با ۱۱ شرکت بزرگ فولادی بوده است. به گفته رییس صندوق نوآوری، ارزش این میزان قرارداد و تفاهمنامهها برابر با ۳۷۵ میلیارد تومان بوده است. وی با تاکید بر اینکه امیدواریم این قرارداد و تفاهمنامهها با بستههای تشویقی صندوق به قراردادهای قطعی منجر شود، گفت: در حال حاضر ۱۱ شرکت بزرگ فعال در حوزه فولاد به واسطه این رویداد به شرکتهای فناور اعتماد و با آنها قراردادی منعقد کردهاند.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی تاکید کرد: تسهیلات لیزینگ و استثناهای صندوق نوآوری و شکوفایی برای شرکتهای بزرگ نوعی جذابیت برای خرید ایجاد میکند؛ زیرا این تسهیلات با نرخ ۹ درصد است که در اختیار خریداران محصولات دانشبنیان قرار میگیرد و این باعث رونق بازار در آن حوزه مورد نظر خواهد شد.
پیشی گرفتن صنعت مواد غذایی در حوزه دانشبنیان
وی با اشاره به رویدادهایی که تاکنون در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شده است، گفت: در رویدادهای حوزه صنایع غذایی، تجهیزات پزشکی، پهپادها، فضایی و فولاد که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شده، حوزه صنایع غذایی از سوی صنایع بزرگ بیشتر مورد استقبال قرار گرفته است. وحدت ادامه داد: در رویداد ارائه توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها در حوزه صنایع غذایی بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان قرارداد و تفاهمنامه بین شرکتهای دانش بنیان و شرکتهای صنعتی بزرگ منعقد شده است. رییس صندوق نوآوری و شکوفایی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۱۰ شرکت دانشبنیان فعال در حوزه فولاد محصولاتی بر پایه دانش تولید میکنند.