به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، سید عباس آقامیری با اشاره به اینکه پنج کارخانه رب در این استان فعالیت می کردند، افزود: از این تعداد دو کارخانه با ظرفیت کامل در حال فعالیت هستند.
وی ادامه داد: هم اکنون یک کارخانه با نصف ظرفیت فعالیت می کنند و دو کاخانه نیز تعطیل شدهاند.
آقامیری اظهار کرد: قدیمی بودن خطوط تولید و همچنین قرار گرفتن در محدوده شهری و پیدا کردن مشکل با محیط زیست از علت های تعطیلی این کارخانه هاست.
وی با اشاره به اینکه میزان تولید گوجه فرهنگی در این استان بیش از ۱۰۰ هزار تن در سال است، بیان کرد: از این میزان ۵۵ هزار تن گوجه فرنگی جذب کارخانجات مذکور می شود.
این مقام مسئول توضیح داد: از میزان گوجه فرنگی باقی مانده نیز ۳۰ هزار تن به صورت تازه خوری مصرف می شود و بیش از ۲۰ هزار تن باقی می ماند که باید جذب کارخانجات رب شود.
وی گفت: اگر خطوط تولید کارخانه نیمه فعال استان به روز شود و یک کارخانه رب دیگر با ظرفیت ۲۰ هزار تن راه اندازی شود تمامی محصول گوجه فرنگی در استان فرآوری می شود.