صفحه اصلی / اقتصادی / ارتباطات و فناوری اطلاعات / تامین مالی قراردادهای مشترک شرکت های ایرانی
تامین مالی قراردادهای مشترک شرکت های ایرانی

جزئیات حمایت از حضور شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه ICT عراق اعلام شد

تامین مالی قراردادهای مشترک شرکت های ایرانی

کسب و کار- مدیرکل دفتر توسعه کسب و کار بین الملل معاونت علمی، جزئیات نحوه حمایت از حضور شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاه ICT عراق را تشریح کرد و گفت: قراردادهای مشترک شرکتهای ایرانی تامین مالی می شود.

شایلی قرائی

به گزارش کسب و کار نیوز، روح الله استیری مدیرکل دفتر توسعه کسب و کار بین الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به حمایت و کمک های بلاعوض معاونت علمی از شرکت های دانش بنیان برای حضور در نمایشگاه تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات عراق گفت: اگر شرکتی در عراق موفق شد پروژه ای گرفته و یا قراردادی از جنس صادرات، انتقال تکنولوژی یا سرمایه گذاری مشترک انجام دهد ، ما در معاونت آماده ایم تا این پروژه ها را با کمک نهادهای مالی، تامین مالی کرده و اگر سرمایه در گردشی نیاز داشتند حمایت های لازم را انجام می دهیم.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه بین المللی ارتباطات و فناوری اطلاعات عراق که با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی، وزارت ارتباطات و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، نهم تا دوازدهم مهرماه جاری در کربلا برگزار می شود، نحوه حمایت های  معاونت علمی در راستای توسعه و پیشرفت همه جانبه شرکتهای دانش بنیان حوزه ICT را تشریح کرد.

استیری گفت: حمایت های مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به شکل هم افزایی با حمایت سایر نهادها صورت می پذیرد.وی با اظهار امیدواری از اینکه نمایشگاه تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات به خوبی در کربلا برگزار شود و نتایج خوبی برای شرکت ها به همراه داشته باشد گفت: کشور عراق زیرساخت های خوبی در این حوزه دارد. اما شرکت ها باید به این نکته توجه کنند که مطالعات خود را در مورد بازار عراق و کربلا بیشتر کنند و تحقیقات بازار جزو بایدهایی است که شرکت ها ضروری است به آن توجه کنند. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز از طریق کریدور صادرات به شرکت های دانش بنیان این حوزه کمک های بلاعوضی خواهد داشت و از برگزاری این نمایشگاه حمایت های لازم را انجام می دهد.استیری ادامه داد: در عین حال اگر شرکتی قصد حضور  در مناقصه ای دارد می توانیم از آن حمایت کرده و کمک هزینه حضور در مناقصه، تکمیل اسناد و یا موارد مرتبط به مناقصه را به شرکت ها بپردازیم.

وی اظهار داشت: در عین حال اگر قرار بر این بود که دوباره نمایشگاهی در کشور عراق برگزار شود کمک هزینه حضور در نمایشگاه را پرداخت می کنیم. همچنین اگر بازار عراق استانداردهای خاصی را از شرکت ها درخواست کرد، ما در معاونت در این زمینه نیز  کمک بلاعوضی را برای دریافت آن استاندارد در نظر گرفتیم؛ همه این ها در قالب پکیجی شامل ۱۵ دستورالعمل حمایتی و پرداخت کمک بلاعوض از سوی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری دیده شده و شرکت ها می توانند از کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری از جزییات آن اطلاع یابند. مدیرکل دفتر توسعه کسب و کار بین الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه این گونه حمایت ها می‌تواند منجر به کاهش دغدغه های توسعه کسب و کار شود، ادامه داد: حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد هزینه های اجاره غرفه و غرفه سازی توسط معاونت علمی و فناوری و سایر دستگاه‌های حمایت کننده در حمایت از حضور شرکت های دانش بنیان یا فناور تامین می شود. به گفته وی، این حمایت می‌تواند زمینه حضور شرکت های فناور کشور که در حوزه شرکت های دانش بنیان نیستند ولی پتانسیل زیادی برای عرضه محصولات خود در بازارهای جهانی دارند را نیز فراهم سازد. همچنین شرکتهای دانش بنیان می‌توانند طرفهای عراقی را بعد از نمایشگاه و با حمایت معاونت علمی جهت ادامه مذاکرات به ایران دعوت کنند.

بهترین امکانات در اختیار کسب و کارهای نوین قرار بگیرد

رضا قربانی، کارشناس فناوری اطلاعات

شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها به عنوان مزیت رقابتی کشورها و موتور محرک رشد اقتصادی مطرح هستند بنابراین تمام دولت ها درصدد هستند تا بهترین امکانات را در اختیار این کسب و کارها قرار دهند.  برای تأمین منابع مالی شرکت‌های دانش‌بنیان تلاش شده است تا همه حوزه‌های سرمایه‌گذاری را برای حمایت از این شرکت‌ها فعال شوند و از آنجایی که با منابع محدود دولتی نمی‌توان در این حوزه وارد شد، از این رو باید صندوق ها و مراکز حمایتی متعددی در این رابطه ایجاد شوند.

البته «تابلو بورس»، «صندوقهای جسورانه»، «تأمین مالی جمعی» و «شرکتهای سرمایه‌گذاری» از جمله روشهای تامین مالی این شرکت ها در رویدادهای خارجی است که با این حرکت می توان ظرفیت شرکت های دانش بنیان و استارت آ‍‍پها را به دنیا معرفی کرد.‍ هم چنین فعالیت در بخش تأمین مالی جمع، به‌ویژه با استفاده از ظرفیت وقف یکی دیگر از روش‌های نوین و کارآمد تأمین مالی است که با استقبال چشمگیری مواجه شده است.

همچنین مطالعه کنید:

تزریق ۵۰۰۰ میلیارد نقدینگی به بورس انرژی

به گزارش کسب و کار نیوز ، مصطفی رجبی مشهدی با بیان اینکه این اقدام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.