به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از تسنیم، یعقوب شیویاری عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی هدف از خصوصیسازی را رشد و توسعه واحدهای تولیدی واگذارشده، کاهش تصدیگری دولت، سپردن کار به اهل آن و کاهش هزینههای دولت دانست و گفت: امروز اشتغالزدایی جای اشتغالزایی و سرمایهبری جای سرمایهگذاری را گرفته است.
وی افزود: در حال حاضر هر واحد خصوصی به دنبال تعدیل نیرو است که مجلس در این راستا بارها به وزیر امور اقتصادی و دارایی و معاون رئیسجمهور تذکر داده که خصوصیسازیها دچار مشکل شده است.
نماینده مردم میانه در مجلس با تأکید بر اینکه بین خصوصیسازی و تاراج بیتالمال تفاوت وجود دارد، اظهار داشت: باید تعریف درستی از خصوصیسازی در بین دولتمردان و نیز ارکان همه دستگاهها صورت گیرد.
شیویاری اضافه کرد: دولت صراحتا بگوید که چه کسی پشتصحنه خصوصیسازیها است، معاون اول رئیسجمهور نیز نمیتواند مانع روشهای غلط خصوصیسازیها شود.
وی با بیان اینکه نمایندگان مجلس نسبت به نحوه خصوصیسازیها معترض هستند، گفت: به طور مثال، ماشینسازی تبریز، شرکت هپکوی اراک و سایر خصوصیسازیها نمونههایی از تخلف در واگذاریهاست که باید چارهای برای آنها اندیشیده شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: اگر به قانون خصوصیسازی به درستی عمل نشود، در آینده در برابر مردم مسئولیم، روشهای نادرست خصوصیسازی موجب بیکاری خیل عظیمی از نیروی کار شده است که این زیبنده کشور نیست.
به گزارش خانه ملت، نماینده مردم میانه در مجلس در پایان با تأکید بر اینکه مدیران خصولتی که یک پایشان در بخش دولتی و پای دیگرشان در بخش خصوصی است، عامل تخریب در کسب و کار هستند، خاطرنشان کرد: این افراد با رانت اطلاعاتی تولید و اشتغال را متوقف کردهاند و همین مدیران مانع جدی برای تحقق خصوصیسازی واقعی هستند.