صفحه اصلی / اصناف / تولید ۶۸ هزار تن گوشت قرمز در بهار امسال

مرکز آمار اعلام کرد؛

تولید ۶۸ هزار تن گوشت قرمز در بهار امسال

طبق اعلام مرکز آمار در بهار ٩٨ در مجموع ۶٨.٣ هزار تن گوشت قرمز تولید شد که سهم گوشت گاو و گوساله، بیش از سایر انواع دام بوده است.

به گزارش کسب و کار نیوز، گزیده نتایج فصل بهار آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور منتشر شد.بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور، در فصل بهار ١٣٩٨ جمعاً ۶٨.٣ هزار تن بوده که سهم گوشت گاو و گوساله، بیش از سایر انواع دام بوده است.بر این اساس، گوشت گاو و گوساله با ٣٧ هزار تن، ۵۴.٢ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولیدشده را به خود اختصاص داده است.

گوشت گوسفند و بره با ٢۵.١ هزار تن، بز و بزغاله با ۴.٧ هزار تن و سایر انواع دام‌ها با ١.۵ هزار تن، به‌ترتیب ٣۶.٧ درصد، ۶.٨ درصد و ٢.٣ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در بهار سال ۱۳۹٨ با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹٧ نیز، نشان‌دهنده کاهش ٢٩ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور بوده است.کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل، برای گوسفند و بره ٢٧ درصد، برای بز و بزغاله ٢٨ درصد و برای و گوساله ٣١ درصد بوده است.

همچنین مطالعه کنید:

سیاست دولت جدید در مورد ارز ۴۲۰۰ تومانی چه باید باشد؟/ جهش قیمت ها با حذف ارز دولتی

شایلی قرائی به گزارش کسب و کار نیوز ، یک اقتصاددان در این رابطه می …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *