به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, فدایی گفت: در گذشته واحدهای آبنبات ریزی شکر مورد نیاز خود را به صورت آزاد و به اندازه نیاز خریداری میکردند، اما از اواخر سال گذشته این امر به صورت سهمیهای شده است که سهمیه اعطا شده کفاف این واحدها را نمیدهد.
وی با اشاره به اینکه سهمیه شکری که آبنبات ریزان دریافت کردند به اندازه قنادیها بوده است، افزود: مصرف شکر در واحدهایی همچون قنادیها حدود ۲۰ درصد است اما در آبنبات ریزیها ۱۰۰ درصد است.
فدایی ادامه داد: از ابتدای سال جاری حدود ۱۱۱ تن شکر به واحدهای آبنبات ریزیها دادهاند اما میزان نیاز این واحدها ۳۰۰ تن در ماه است.
وی خاطرنشان کرد: شکر به واحدهای صنعتی همچون قند، مربا، قره قوروت به اندازه کافی داده شد، اما به این واحدها خیر و در شهری که سوغات آن آبنبات است و بیشتر مصرف مردم این محصول است از این محصولات حمایت شده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: قیمت شکر افزایش یافته است اما قیمت آبنبات افزایش نیافته است و آن واحدی که گران فروشی کرده و هر کیلو آبنبات را با قیمت ۸ تا ۹ هزار تومان فروخته آیا با قیمت فعلی شکر سود کرده است؟
وی در پاسخ به این سوال که هم اکنون واحدهای آبنبات ریزی کمبود شکر مورد نیاز خود را چگونه تأمین میکنند؟ گفت: کمبود شکر باید از بازار آزاد تأمین شود که شکر مورد نیاز آبنبات ریزیها موجود نیست، در نتیجه این شکر از افرادی که به صورت کیلویی شکر را خریداری کردهاند و به این واحدها در ازای دریافت وجه و یا تبدیل آن به آبنبات میدهند، تأمین میشود که این امر نیز مقرون به صرفه نیست.
رئیس اتحادیه آبنبات ریزان بجنورد گفت: از زمان بروز این مشکل دو واحد آبنبات ریزی در بجنورد تعطیل شده است.
رئیس اتحادیه آبنبات ریزان بجنورد :
مشکلات شهر آبنباتیها…
کسب و کار نیوز: رئیس اتحادیه آبنبات ریزان بجنورد از مشکل کمبود شکر در واحدهای آبنباتریزیهای این شهر گلایه کرد و گفت: هم اکنون مالکان این واحدها به علت مشکل مذکور با مواجه هستند.