به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, احمد بیکس در این رابطه گفت: تعداد ۱۰ کارخانه فرآوری زرشک با ظرفیت ۱۱ هزار و ۳۴۸ تن در استان فعال است.
وی افزود: ۳۸۰ سالن بهداشتی زرشک برای نگهداری و خشک کردن این محصول در استان مجوز دریافت کرده که ظرفیت اسمی این مکانها ۳۹ هزار تن و ظرفیت عملی آنها نیز هفت هزار و ۸۵۶ تن است.
وی با بیان اینکه ۱۰ کارخانه فرآوری زرشک با ظرفیت ۱۱ هزار و ۳۴۸ تن در استان فعال است، اظهار کرد: در سالنهای بهداشتی زرشک، خشک کردن محصول از حالت خرمنی به نیمهصنعتی تبدیل و برای خشک کردن آن با کیفیت مطلوب و مناسب اقدام میشود.
مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی خراسانجنوبی بیان کرد: سال گذشته ۱۹ هزار و ۵۰ تن زرشک از ۱۵ هزار و ۵۶۳ هکتار باغهای این محصول برداشت شد که امسال نیز برداشت زرشک در استان از نیمه مهر آغاز میشود و تا اواخر آذر با توجه به شرایط آب و هوایی ادامه دارد.
بیکس تعداد بهرهبرداران محصول زرشک در خراسانجنوبی را ۲۵ هزار نفر اعلام و اظهار کرد: زرشک بهعنوان یکی از محصولات استراتژیک استان از منابع درآمدی کشاورزان محسوب میشود.
وی بیان کرد: بیش از ۹۸ درصد زرشک ایران در این استان تولید و زرشک تولیدی علاوه بر مصرف داخل به دیگر کشورها از جمله حاشیه خلیج فارس نیز صادر میشود.
مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی خراسانجنوبی خاطرنشان کرد: بیشترین سطح زیر کشت زرشک در خراسانجنوبی با چهار هزار و ۲۳۳ هکتار مربوط به قائنات است.
کشورهای حاشیه خلیج فارس خریدار زرشک خراسان جنوبی
کسب و کار نیوز: مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: بیش از ۹۸ درصد زرشک ایران در این استان تولید و زرشک تولیدی علاوه بر مصرف داخل به دیگر کشورها از جمله حاشیه خلیج فارس نیز صادر میشود.