صفحه اصلی / استان ها / زنجان / پساب واحدهای فرآوری زیتون، مهم‌ترین دغدغه زیست‌محیطی طارم

پساب واحدهای فرآوری زیتون، مهم‌ترین دغدغه زیست‌محیطی طارم

پساب واحدهای فرآوری زیتون، مهم‌ترین دغدغه زیست‌محیطی طارم است.

درخت زیتون

به گزارش کسب و کار نیوز، با اشاره به این‌که در حوزه فرآوری، شیرین‌سازی زیتون با مواد شیمیایی صورت می‌گیرد، می‌گوید: این مواد دارای PH بالایی  است که پساب تصفیه نشده آن به زمین نفوذ کرده و موجب آلودگی خاک، آب‌های سطحی و نیمه‌سطحی می‌شود.

غلامرضا عباسی، راه‌اندازی تصفیه‌خانه مرکزی را از راهکارهای موثر در مقابله با این آلودگی‌ها عنوان کرده و ادامه می‌دهد: تصفیه مناسب پساب‌های زیتون سبب می‌شود PH آب  پایین آمده و از آب تصفیه شده مجددا برای آبیاری استفاده کرد که این امر علاوه بر این‌که جلوی آلودگی آب و خاک را می‌گیرد، در مدیریت منابع آبی به‌ویژه آب‌های زیرزمینی بسیار موثر است.

وی با اشاره به بازدیدهای میدانی صورت گرفته توسط مسئولان استانی و شهرستانی از واحدهای فراوری زیتون، ادامه می‌دهد: طی بازدیدهای صورت گرفته تصمیمات خوبی برای حل این مشکل در سال‌های آتی اتخاذ شد.

این مسئول با بیان این‌که مکان‌یابی راه‌اندازی تصفیه‌خانه مرکزی در شهرک صنعتی آب‌بر در توسط شرکت شهرک‌های صنعتی انجام شده است، می‌افزاید: این پروژه در مرحله مطالعه طرح قرار دارد.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان

عملکرد حوزه فرهنگ و هنر در پساکرونا نمایان خواهد شد

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, فاطمه کرباسی شامگاه روز گذشته …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *