به گزارش کسب و کار نیوز، بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، این ارزیابی بیانگر آن است که هیچکدام از احزاب کشور به تنهایی نمیتواند اکثریت آرا را از آن خود کند.
انتظار میرود که برخی از نامزدهای گروه راست افراطی «وکس» نیز برای نخستین بار از زمان تشکیل آن در سال ۲۰۱۳، وارد پارلمان اسپانیا شوند.
گزارشها حاکی است که حضور اسپانیاییها در این دوره از انتخابات پارلمانی بسیار چشمگیر و ۹ درصد بیشتر از انتخابات سال ۲۰۱۶ بوده است. با این حال انتظار میرود که مذاکرات برای تشکیل دولت جدید این کشور ماهها به درازا بکشد.
در کاتالونیا که تلاش آن برای جدایی از اسپانیا در سال ۲۰۱۷ شکست خورد، میزان مشارکت مردم در انتخابات روز یکشنبه ۶۴.۲ درصد اعلام شده است که نسبت به انتخابات سال ۲۰۱۶ با ۴۶.۴ درصد، رشد قابل توجهی نشان میدهد.
این سومین انتخابات ملی در اسپانیا ظرف چهار سال گذشته است.
بر اساس گزارش دویچهوله، طبق آخرین برآوردها حزب سوسیالیست اسپانیا (PSOE) به رهبری پدرو سانچز با کسب بیش از ۲۸ درصد آرا پیروز این انتخابات شده است.
طبق برآوردهای اولیه، حزب محافظهکار مردم (PP) با ۸/ ۱۷ درصد آرا در جایگاه دوم قرار گرفته است. حزب چپگرای پودموس کمی بیش از ۱۶ درصد، حزب لیبرال سیودادانوس ۱۴ درصد و حزب راست افراطی وکس حدود ۱۲ درصد آرا را به دست آوردهاند.
انتهای پیام