صفحه اصلی / اجتماعی / بهداشت و سلامت / یک افزودنی غذایی که خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد
یک افزودنی غذایی که خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد

یک افزودنی غذایی که خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد

محققان آمریکایی در بررسی که به تازگی انجام دادند به ارتباط بین نوعی افزودنی غذایی رایج و مقاومت به انسولین پی بردند.

مواد غذایی فارن

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از لایوساینس، محققان آمریکایی تاکید کردند: با وجود شواهد به دست آمده نمی‌توان ادعا کرد که افزودنی پروپیونات علت ابتلا به بیماری دیابت است و لازم است تحقیقات جامع‌تر و در یک دوره زمانی طولانی‌تر انجام شود.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

مصرف ماهانه ۵ میلیون قوطی شیرخشک در کشور

به گزارش کسب و کار نیوز ، هانی تحویل زاده گفت: سازمان غذا و دارو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.