مجید اسکندرپور در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: هرگونه حمل دام زنده سبک و سنگین که مقصد آن خارج از شهرستان مبدا بوده و فاقد مجوز دامپزشکی باشد، قاچاق محسوب میشود.
این مسئول با اشاره به دستورالعمل ابلاغی از ستاد مبازره با قاچاق کالا و ارز، همچنین تصویبنامه هیئت دولت مبنی بر شرایط حمل و نقل دام زنده، ادامه داد: حمل دام توسط اشخاص از شهرستانی به خارج از آن شهرستان، چنان چه فاقد مجوزهای لازم باشد، قاچاق است و طبق ماده ۶ قانون سازمان دامپزشکی کشور، با متخلفان برخورد خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه عواقب احتمالی عدم همکاری، بر عهده دامدار و راننده متخلف خودروی حمل دام زنده است، افزود: سیستم قرنطینه سازمان دامپزشکی به صورت قرنطینه، مبدأ و مقصد است که با صدور گواهی حمل بهداشتی در سامانه سراسری قرنطینه سازمان دامپزشکی در شهرستان مبدا و تایید تخلیه دام در شهرستان مقصد خواهد بود.
اسکندرپور با تاکید بر اینکه جلوگیری از ورود و خروج غیرمجاز دام و طیور، جلوی انتشار بسیاری از بیماریهای واگیردار و متعاقب آن، تلفات را میگیرد، خاطرنشان کرد: قاچاق و ورود و خروج دامهای مبتلا به بیماری، یکی از مواردی است که منتج به شیوع بیماریهای دامی در سایر استانها میشود و این در حالی است که ابتلای دامها به بیماریهای دامی، درمانی ندارد و با برجا گذاشتن تلفات، خسارات اقتصادی زیادی را به دامداران متحمل میکند.
انتهای پیام