در طی سالها، این تفاهم نامهها میان بسیاری از استانهای کشور با کشورهای اروپایی و آسیایی منعقد شده است اما هیچ تأثیر چشمگیری از این اتفاق به چشم نمیخورد.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان، گفت: هدف از این کار توسعه و رونق صنعت گردشگری است.
علی خاکسار در گفوگو با ایسنا، بیان کرد: بر اساس قرابت و نزدیکی که میان دو شهر و استان وجود دارد، تصمیم به عقد خواهر خواندگی گرفته میشود.
وی با اشاره به خواهر خوانده جدید همدان، اعلام کرد: با توجه به جاذبههای شهرستان بم و آمار بالا گردشگران داخلی و خارجی، تصمیم به انجام این کار گرفته شد.
وی افزود: این کار فرصت و زمینه خوبی برای تبلیغات و معرفی شهر همدان فراهم میکند و باعث پیشرفت صنعت گردشگری در استان خواهد شد.
وی با اشاره به سایر خواهر خواندههای همدان، اظهار کرد: همدان با ۶ شهر بین المللی این تفاهم نامه را امضا کرده اما تاکنون هیچ استفادهای از این فرصتها نکرده و بهرهای از آنان نبرده است.
خاکسار با بیان اینکه خواهر خواندگی با بم نسبت به بقیه ممتاز است، خاطرنشان کرد: بم از شهرهای داخلی و در دسترس است که باعث استفاده و رونق ظرفیتهای داخلی میشود.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان، اضافه کرد: امیدوارم این اتفاق در حد تفاهم نامه نباشد و مانند سایرین در ویترین قرار نگیرد.
رئیس شورای اسلامی شهر همدان، در این باره گفت: به دلیل مسائل سیاسی و تحریمهای اعمال شده، قراردادهای این قبیل و تفاهم نامهها را تحت شعاع خود قرار داده و امکان استفاده از آنها نیست.
کامران گردان اظهار کرد: تفاهم خواهر خواندگی منوط به سفر به شهرهای میزبان و برگزاری جلسات متعددی است که انجام این کار با برخی کشورهای اروپایی و حتی آسیایی ممکن نیست.
وی افزود: به منظور راحتی تعاملات و رفت و آمد، قصد داریم با شهرهای داخلی مانند یزد این تفاهم نامهها را امضا کنیم.
وی با بیان اینکه آمار گردشگران خارجی بم با اصفهان برابری میکند، تصریح کرد: گردشگرانی که به بم سفر میکنند با همدان آشنا شده و مقصد بعدی خود را همدان قرار میدهند.
رئیس شورای اسلامی شهر همدان، تأکید کرد: اعضا شورای اسلامی شهرستان بم برای انجام این کار از ما راغب تر هستند و تمایل دارند هر چه زودتر این اتفاق بیافتد.
انتهای پیام