به گزارش کسب و کار نیوز، این روزها برگزاری «جشن طلاق» یکی از رسومات بیگانهای است که در ایران و توسط برخی زوجین به عنوان مراسم لاکچری و خاص برگزار میشود. در همین راستا برخی کارشناسان درباره برگزارکنندگان این جشنها و پیامدهای برگزاری آن به نکاتی اشاره کردهاند:
۱- جشنهای طلاق هیچ گاه نمیتوانند عذابها و رنجهای وارد شده بر زوج طلاق گرفته را از ذهن و یاد آنها پاک کنند.
۲- مردم به واسطه این جشنها همیشه از واقعیت و زندگی خود دوری میکنند. سردرگمیهای روحی متعدد باعث میشود افراد دست به برگزاری جشنهای خاص بزنند، این جشنها همیشه در مدتی مقطعی شکل میگیرند و فاقد ریشه هستند.
۳- برخی از جشنهای نوظهور به دلیل چشم و هم چشمی افراد و به رخ کشیدن داراییها شکل میگیرد.
۴- افرادی که همیشه به شاد بودن تظاهر میکنند و جشنهای نوظهور بیمنطق برگزار میکنند را میتوان در دسته افرادی به شمار آورد که درگیر اختلالات روانی هستند.
۵- جشنهای خاصی مانند جشن طلاق از جمله رویدادهایی هستند که میتوانند عواقب منفی متعددی را به همراه داشته باشند.
۶- فردی که جشن طلاق برگزار میکند به واسطه این جشن سعی میکند تمام توجه اطرافیان خود را به عمل خود معطوف کرده و به نوعی توجه دیگران را جلب کند.
۷- عموماً «جشنهای طلاق» توسط خانوادههایی برگزار میشود که مراسمهای ازدواجشان را با تجملات افسارگسیخته شروع کردهاند.
۸- جامعه عفیف اسلامی ایران مراسمهای مرتبط با جشن طلاق را تأیید نمیکند.
۹- جشنهای طلاق به صورت نوعی بدعت در حال ورود به جامعه است و لازم است برای جلوگیری از افزایش مراسمهای غربی همه مراسمهای پیرامون ازدواج را برای آگاهی به جامعه عرضه کنیم.
۱۰- افزایش دشمنی، احساس بدبینی نسبت به اطرافیان، مسدود شدن راه بازگشت زوجین به زندگی و ایجاد احساس بغض و کینه از آثار برگزاری جشنهای طلاق است.
۱۱- برگزاری جشنهای طلاق راه بازگشت مجدد زوجین به زندگی را برای همیشه کور میکند.
انتهای پیام