صفحه اصلی / اجتماعی / بهداشت و سلامت / در «بهار» غذاهایی با طبع سرد بخورید
در «بهار» غذاهایی با طبع سرد بخورید

در «بهار» غذاهایی با طبع سرد بخورید

در فصل بهار باید به تلطیف غذا پرداخت و تلطیف کردن غذا به معنی مصرف غذاهایی که خون را رقیق می‌کنند یا مصرف کمتر غذا نیست.

غذا خوردن با دست چپ

به گزارش کسب و کار نیوز، نکته قابل اهمیت این است که غذاهایی که خون رقیق در بدن تولید می‌کنند، اغلب طبع گرم دارند و مصرف غذاهای با طبع گرم در این فصل مناسب نیست، بلکه باید غذاهای غلیظ و با طبع سرد مصرف شود تا هیجان و رقت اخلاط و مواد را تعدیل کند.

گرسنگی باعث تحریک بیشتر اخلاط می‌شود. پس کم کردن مقدار غذا نیز در بهار صحیح نیست. بنابراین باید خوراکی‌هایی مثل میوه ها و سبزیجات بیشتر خورده شود که هر چند از لحاظ مقدار زیاد است اما کالری کمی دارند.

در واقع با مصرف مقدار زیاد غذا با ارزش غذایی و کالری کم، باید دستگاه گوارش را فریب داد و سرگرم کرد تا خیال کند که غذای زیادی مصرف شده ولی در واقع مواد زیادی وارد عروق نشود و به هیجان اخلاط و مواد نیفزاید.

بنابر اعلام پایگاه جامع آموزش و فرهنگسازی سلامت وزارت بهداشت، بنابراین باید به طبیعت فرصت داد که مواد اضافه را آماده کرده و از بدن دفع کند. مصرف خوراکی‌های لطیف مثل گوشت پرندگان و تخم مرغ آب‌پز عسلی و نوشیدن شربت‌های خنک مثل شربت غوره، انار و سکنجبین در این فصل توصیه می‌شود.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

۳ کلان برنامه وزارت بهداشت در ۱۴۰۳ / تقویت مراکز درمانی در مناطق کم‌برخوردار

به گزارش کسب و کار نیوز ، دکتر بهرام عین اللهی در نشست هیأت رییسه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.