به گزارش کسب و کار نیوز، محمد حیدری در مراسم اختتامیه جشنواره ملی “مهدویت” که شب گذشته (دوشنبه ۲۰ اسفند) در قم برگزار شد، عنوان کرد: در موضوع مهدویت چندین جشنواره با عناوین مختلف توسط جهاد دانشگاهی استان تهران برگزار شد ولی با توجه به قابلیتهای استان قم بنا شد نخستین جشنواره ملی مهدویت توسط جهاد دانشگاهی استان قم برگزار شود.
وی افزود: کلمه انتظار در خود یک مفهوم اعتراضی دارد و به معنی رسیدن به نقطه مطلوب است؛ در گذشته برای رسیدن به یک حکومت دینی موضوع انتظار مطرح میشد؛ اکنون نیز با وجود حکومت اسلامی، برای رسیدن به یک کمال مطلوب باید منتظر ظهور حضرت حجت (عج) بود.
رئیس جهاد دانشگاهی قم بیان کرد: در حال حاضر به دلیل گسترش رسانهها و فضای مجازی، شبهات در خصوص مهدویت به طور گستردهای در حال انتشار است و باید این شبهات توسط کارشناسان و متخصصان پاسخ داده شود.
وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی قم به منظور ترویج فرهنگ مهدویت و پاسخگویی به شبهات موجود در حوزه مهدویت، برگزاری جشنواره ملی مهدویت را متقبل شد.
حیدری تصریح کرد: در حاشیه برگزاری این جشنواره، ۱۷ کارگاه و نشستهای تخصصی متعددی برگزار شد؛ همچنین طبق فراخوانی که در کل کشور صورت گرفت، ۱۲۴۵ اثر در ۴ بخش اصلی و محورهای مختلف به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و با داوریهای صورت گرفته، ۵۷ اثر به عنوان آثار برتر مشخص شد.
وی اضافه کرد: تمامی مسؤولان و دستگاههای استان قم جهت برگزاری این جشنواره مساعدت کردند و با روی باز از برگزاری آن استقبال کردند و این به دلیل اعتقادی است که به موضوع مهدویت وجود دارد.
طبق اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، اختتامیه نخستین جشنواره ملی مهدویت، ۲۰ اسفند در دانشگاه حضرت معصومه (س) برگزار شد و طی این مراسم از ۵۷ اثر برگزیده تجلیل شد.
انتهای پیام