صفحه اصلی / استان ها / قم / کمبود سرانه آموزشی در قم، مساله‌ای جدی است
کمبود سرانه آموزشی در قم، مساله‌ای جدی است

استاندار قم:

کمبود سرانه آموزشی در قم، مساله‌ای جدی است

استاندار قم گفت: کمبود سرانه آموزشی در قم، مساله ای جدی است و نیاز به پیگیری در سطح ملی دارد.

اردوی مدرسه

به گزارش کسب و کار نیوز، حمیدرضا شیخ‌الاسلام در جلسه شورای آموزش و پرورش قم افزود: شورای آموزش و پرورش در دی ماه ۱۳۷۲ راه‌اندازی شد و مجلس، قانون تشکیل شوراها را مصوب کرد،این شورا برکات زیادی در رفع مشکلات در حوزه آموزشی داشته است.

وی اظهار کرد: در طول ۴ سال گذشته با وجود مشکلات آموزشی ۱۴۷ مدرسه در قم احداث و بازسازی‌شده است؛ هم‌چنین سال آینده ۲۳ مدرسه جدید به چرخه آموزشی قم افزوده می‌شود.

وی اظهار کرد: در سال جاری مبلغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از محل عوارض ساخت، سهم آموزش پرورش قم بوده است؛ سال گذشته یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان جهت بازسازی و نوسازی مدارس استان تخصیص یافت در حالی که بر اساس قانون هر سال باید ۱۰ میلیارد تومان اختصاص یابد.

وی بیان کرد: در مجلس با پیگیری نمایندگان، مصوبات خوبی در حوزه آموزش و پرورش شکل می‌گیرد اما در میدان عمل، موانع جدی وجود دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم گفت: این مصوبات باید مشکلات و گرفتاری‌های فرهنگیان را حل و فصل کند و از سوی دیگر دست مدیران استانی را در جهت همراهی با آموزش و پرورش باز بگذارد.

وی ادامه داد: در سال گذشته در بازسازی مدارس به رتبه هفتم دست یافته ایم اما انتظار داریم مسئولان در اعتبارات نوسازی مدارس نگاه ویژه‌ای نسبت به قم داشته باشد.

شیخ الاسلام عنوان کرد: تعدادی زمین با کاربری آموزشی در پردیسان در نظر گرفته شده بود اما با حضور فرد خیر، مانعی در ساخت و ساز ایجاد می‌شد که با لطف مسئولان ۴۷ زمین در پردیسان مشخص شد؛ اگر خیری بتواند احداث مدارس را بر عهده بگیرد، زمین‌ها آماده است.

وی گفت:در ارتباط با ساخت مدارس باید قیمت تمام شده زمین را به اداره کل مسکن بدهیم اما قرار شد با پرداخت اوراق قبول کنند تا مشکل حل شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم افزود:در سال ۸۶ با برف شدید و یخ بندان، بخش زیادی از آسفالت مدارس تخریب شد که با تلاش وزارت و اداره کل نوسازی ۱۰۰۰ تن قیر را برای قم تهیه شد و ۱۸۰ مدرسه با مساحت ۲۰۰۰ متر آسفالت شد که اگر می‌خواستیم با اعتبارات حل کنیم قابل اجرا نبود.

وی بیان کرد: هم‌چنین در چهار سال گذشته ۴۲ طرح ویژه تجهیز و تأمین زیرساخت مدارس فنی حرفه‌ای و کاردانش قم اجرایی شده است هر چند هم‌چنان با کمبود تجهیزات مواجه‌ایم.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

کارگران ساختمانی

کارگران ساختمانی در قم منتظر وام ۲ میلیون تومانی هستند

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا,اکبر شوکت با اشاره به بیکاری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.