صفحه اصلی / اجتماعی / بهداشت و سلامت / لزوم پوشش بیمه‌ای و تعرفه مناسب برای خدمات پرستاری در منزل
لزوم پوشش بیمه‌ای و تعرفه مناسب برای خدمات پرستاری در منزل

رییس سازمان نظام پرستاری مطرح کرد

لزوم پوشش بیمه‌ای و تعرفه مناسب برای خدمات پرستاری در منزل

رییس سازمان نظام پرستاری با اشاره به فعالیت مراکز مشاوره پرستاری، در عین حال بر لزوم نظارت مناسب بر خدمات پرستاری در منزل و همچنین لحاظ تعرفه مناسب و پوشش بیمه‌ای برای این خدمات تاکید کرد.

پرستار

به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر اصغر دالوندی در نشست خبری سازمان نظام پرستاری ضمن تسلیت جان باختن جمعی از کادر پزشکی و پرستاری در حادثه سقوط بالگرد اورژانس، گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر با این حوادث بویژه برای همکاران فوریت‌های پزشکی مواجه بودیم و در بیمارستان‌ها هم پرستاران‌مان در حوادث گوناگون دچار مشکل شدند.

وی از برگزاری پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری در سال آینده خبر داد و افزود: در عین حال بحث اصلاح یکسری تضادهای قانونی را در این زمینه داریم. درباره شرایط انتخاب کنندگان، عضویت اجباری و… مواردی است که باید در قانون انتخابات نظام پرستاری اصلاح شود. در جلسه شورای عالی نظام پزشکی موارد مغایر را استخراج کردیم و این موارد اکنون با امضای ۶۲ نماینده مجلس، در مرکز پژوهش‌های مجلس است.

دالوندی با بیان اینکه سازمان نظام پرستاری سازمانی مشورتی است، نه اجرایی، ادامه داد: سازمان نظام پرستاری با ۱۷۰ هزار عضو و ۱۱۸ هیات علمی این ظرفیت را دارد که به عنوان بازوی اجرایی، بخشی از حاکمیت نظام سلامت را برعهده گیرد. در عین حال می‌توانیم در حوزه نظارت کمک کنیم. باید توجه کرد که بخش خصوصی، سرپایی و خدمات جامعه پرستاری مانند پرستاری در منزل رها است؛ زیرا تعرفه‌هایش به صورتی است که فقط در سطح روستاها پاسخگوست و در سطح شهری چون تهران جوابگو نیست. همچنین نظارتی هم بر ارایه خدمات پرستاری در منزل وجود ندارد و پرستارنماها در منازل ارایه خدمت می‌دهد.

وی افزود: درست است که ما مجوز ۱۷ مرکز مشاوره پرستاری را ارایه داده و ۱۰۰۰ مرکز فعال داریم، اما تعرفه نامناسب و عدم پوشش بیمه‌ای باعث شده که خدمات نامناسبی ارایه داده و از نیروهای غیرحرفه‌ای استفاده می‌کنند.

دالوندی با بیان اینکه ام‌المطالبات سازمان نظام پرستاری در زمینه صدور پروانه صلاحیت حرفه‌ای است، گفت: مطالبه ما این است که سازمان نظام پرستاری را به صورت قوی‌تر و عملیاتی‌تر در بحث صدور پروانه صلاحیت حرفه‌ای مشارکت دهند. از طرفی باید عضویت پرستاران در سازمان اجباری شود. مگر می‌شود به راحتی از کنار رشته‌ای که با جان مردم سر و کار دارد، گذشت؟. بنابراین باید پرستار عضو سازمان شود و سازمان هم در صدور پروانه صلاحیت حرفه‌ای نقش داشته باشد.

ادامه دارد

همچنین مطالعه کنید:

صادرات دارو ۱۹ درصد افزایش یافت

به گزارش کسب و کار نیوز ، گمرک ایران عملکرد ۳۴۵ شرکت‌ دارویی در حوزه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.