محسن مرادی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: هم اکنون جهاد دانشگاهی در بحث ارتباطات بین المللی در حال انجام کار مشترک با کشورهایی همچون باکو، آفریقا و مالزی است. علاوه بر آن فعالیتهایی را شروع کردهایم تا در کشورهای عراق و سوریه نیز فعالیتهای جدی را دنبال کنیم.
وی با اشاره به اینکه یکی از عللی که موجب شده تا برخی از ایرانیها در تعدادی از کشورها تجربه ناموفقی را داشته باشند، فعالیت به صورت غیرحرفه ای بوده است، اظهار کرد: اما جهاد دانشگاهی در صدد است تا به عنوان یک مجموعه فن آفرین و پژوهشی فارغ از مباحث سیاسی و مالی وارد حوزه بین الملل شود و به دنبال فراهم کردن بستری مناسب برای نمایش دادن توان تکنولوژیکی و فن آفرینی خود است.
مرادی تاکید کرد: در حال حاضر جهاد دانشگاهی به مرزی از علم و دانش رسیده است که میتواند دست آوردهای خود را به مجامع بین المللی ارائه دهد.
وی توضیح داد: یکی از عللی که موجب شده بود تا جهاد دانشگاهی نتواند آنقدر در حوزه بین المللی وورد پیدا کند این بوده که این مجموعه طی ۳۶ سال گذشته تمرکز خود را بر ایجاد راهکارهایی جهت پاسخ گویی به نیازهای داخلی قرار داده بود و تمرکز آن در بازارهای خارجی نبوده است.
وی با تصریح بر اینکه اما هم اکنون زمان آن رسیده تا گامهای بزرگتری را برداریم، بیان کرد: بنابراین نه تنها در عراق و سوریه حتی به دنبال آن هستیم تا زمینه حضور خود را در کشورهای توسعه یافته نیز باز کنیم.
مدیر کل امور بین المللی جهاد دانشگاهی با حضور در دفتر ایسنا، منطقه خراسان شمالی در پاسخ به این سوال که تقاضاها از سوی کشور عراق و سوریه از مجموعه جهاد دانشگاهی چه چیزی بوده است؟ گفت: این دو کشور تقاضاهایی در زمینه خدمات پزشکی، ارائه توانمندیهای پزشکی و خدمات تکنولوژیکی از این مجموعه داشتهاند.
وی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی در مباحث فنی و مهندسی و در حوزه ساخت و تولید تجهیزات صنعت نفت و گاز صاحب سبک است و میتوانیم از این دست آوردها در عرصه بین الملل استفاده کنیم.
انتهای پیام