به گزارش کسب و کار نیوز، مسعود شفیعی در جمع خبرنگاران افزود: این اثر مردم شناسی در کمیته ثبت تاریخی سازمان میراث فرهنگی کشور ثبت شده است.
وی قابل حمل بودن را یکی از ویژگیهای این گهواره برشمرد و اظهارکرد: با توجه به مشغله زیاد مادران عشایری و روستایی استان آنان نوزادان خود را در یک گهواره چوبی سبک و قابل حمل به نام ” ته ته ” گذاشته و نگهداری میکردند.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: علاوه بر گهواره در بهمن ماه امسال نیز پنج شیء تاریخی استان شامل سه عدد جام، یک سینی مفرغی و یک سر گرز در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است .
شفیعی با بیان اینکه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ایران تاکنون ۵۴ اثر معنوی مردم این استان در فهرست آثار ملی ثبت شده است تصریح کرد: باروت سازی، پشم زنی سنتی، هلهله گرگ و ادوات کشاورزی از مهمترین آثار معنوی ثبت ملی شده کهگیلویه و بویراحمد است.
وی اضافه کرد: امسال تعداد ۱۵ پرونده ثبت میراث معنوی شامل غذاهای محلی و ثبت عروسک لیلی نیز برای گرفتن شماره ثبت به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور ارسال شده است.
انتهای پیام