پنجشنبه , ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵
صفحه اصلی / سیاسی / بین الملل / روسیه و آمریکا درباره مکانیسم واحد برای سازش افغانستان توافق کردند
روسیه و آمریکا درباره مکانیسم واحد برای سازش افغانستان توافق کردند

روسیه و آمریکا درباره مکانیسم واحد برای سازش افغانستان توافق کردند

رئیس اداره آسیا در وزارت خارجه روسیه و فرستاده ریاست جمهوری روسیه در افغانستان امروز (دوشنبه) گفت، مسکو و آمریکا برای همکاری در زمینه ایجاد یک فرمت واحد برای روند صلح افغانستان به توافق رسیده‌اند.

لاوروف در مذاکرات افغانستان

به گزارش کسب و کار نیوز، به نقل از ایسنا، خبرگزاری اسپوتنیک اعلام کرد، زمیر کابولوف، رئیس اداره آسیا در وزارت خارجه روسیه و فرستاده ریاست جمهوری روسیه در افغانستان به شبکه خبری روسیا ۲۴ گفت: ما با زلمای خلیلزاد، فرستاده ویژه آمریکا در افغانستان درباره شتاب در ایجاد چنین مکانیسمی گفتگو کرده‌ایم. ما درباره این مساله کار می‌کنیم.

وی ادامه داد: آمریکا آماده همکاری با روسیه درباره سازش در افغانستان و فرمت چنین همکاری‌ای هم اکنون در حال بحث است.

این دیپلمات روس همچنین گفت: ما بر روی مسأله‌ای بسیا مهم توافق کرده‌ایم و بدون توجه به اینکه چقدر روسیه و آمریکا بزرگ هستند، ما به افغان‌ها راه حلی را تحمیل نمی‌کنیم. ما توافق کرده‌ایم که به افغان‌ها باید فرصتی برای حضور در سازش داده شود. منظور ما همه افغان‌ها به همراه طالبان و سیاستمداران افغان است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

اقتصاد جهانی در آستانه رکود/جهش ۲۰۰ میلیارد دلاری خرید اوراق قرضه

به گزارش کسب و کار نیوز، در فوریه ۲۰۲۶، دارایی‌های خارجی از اوراق قرضه ایالات …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.