به گزارش کسب و کار نیوز، بهرام سرمست عصر روز شنبه در جلسه تجلیل از مقام مهندسین و تبیین نقش علوم و دانش مهندسی کشاورزی در تالار امام جواد(ع) در استانداری عنوان کرد: تصمیم گیری در مورد کشاورزی، نیازمند مشورت با صاحبان تخصص است که باید در قالب تالار های گفت و گو مورد ارزیابی قرار گیرد.
استاندار قم افزود: تشکل های صنفی در کشاورزی، نقش مهمی در رفع موانع و کارآفرینی مهندسان کشاورزی دارند و می توانند پل ارتباطی خوبی برای اشتغال و تولید باشند.
وی تصریح کرد: فاصله میان مهندسان و دانش آموختگان رشته کشاورزی و تولیدکنندگان سنتی یکی از دغدغههای جدی در تولید است.
سرمست بیان کرد: اشتغال فارغ التحصیلان کشاورزی در مشاغل دیگر و فعالیت کشاورزان فاقد تخصص و مهارت یکی از معضلات جدی است و باید افق روشنی را با حضور افراد تحصیل کرده در کنار کشاورزان دارای مهارت فراهم آورد.
وی خاطرنشان کرد: تغییر الگوی کشت و کنار رفتن شیوه سنتی و حرکت به سمت کشاورزی دانش بنیان می تواند ره آورد توسعه اقتصادی باشد.
استاندار قم بیان کرد:چرخه ۸۰ درصد تولید و ۲۰ درصد مصرف، برعکس شده و جوابگو نیست و باید این موازنه نامتعادل را تعادل ببخشیم.
وی تصریح کرد:در جهت ارتقای تولید در عرصه کشاورزی باید به حفظ جمعیت روستایی و فراهم کردن تسهیلات لازم کمک کرد.
سرمست اظهار کرد:با توجه به حضور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهوری در قم شاهد تخصیص اعتبارات خوبی در اشتغال روستایی بودیم و علاوه بر ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار قبلی، ۱۰۰ میلیارد تومان دیگر تخصیص یافت.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه اشتغال و تولید در کشاورزی باید به ظرفیت مهندسان توجه شود، چرا که آن ها سرمایه های بزرگی هستند.
استاندار قم عنوان کرد: معاونت اقتصادی و مسئولان یک تعامل و تفاهم خوبی دارند؛ باید از نقطه نظرات مخالف نیز استفاده کنیم، هر انتقاد و نظر مخالفی ما را به ارزیابی مجدد و خودارزیابی می رساند و متوجه می شویم کجای کار ما ایراد دارد.
وی در پایان بیان کرد: با بها دادن به جوانان، زمینه استخراج ایده ها و طرح ها را فراهم کنیم این امر نیاز به هم افزایی جدی دارد.
انتهای پیام