به گزارش کسب و کار نیوز، محمد امید عصر امروز در جلسه کارگروه اشتغال استان قم در تالار امام جواد (ع) عنوان کرد: استان قم در جذب منابع در زمینه اشتغال روستایی پیشتاز بوده است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور افزود: بر اساس شاخصهای موجود در تأمین اعتبارات، دولت دوازدهم توجه ویژهای به اشتغال روستایی و کاهش مهاجرت دارد.
وی اظهار کرد: حمایت از روستاییان نقش مهمی در تولید دارد؛ از این رو برنامهها باید در مناطق محروم و روستایی با جدیت دنبال شود.
امید بیان کرد: اهتمام استاندار قم در زمینه پیگیری وضعیت اشتغال، قابل تقدیر است و ما امیدواریم نتایج خوبی از این پیگیریها و مصوبات داشته باشیم.
وی تصریح کرد: پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، تحولات خوبی در حوزه اشتغال و تولید روستایی ایجاد شد و امکانات زیادی به بخشهای روستایی تعلق گرفت؛ به طوری که بر اساس آمار معتبر جهانی، کشور حتی در برخی از زیرساختهای روستایی، افراط نیز داشته است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور خاطرنشان کرد: ۳۸ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار در کشور وجود دارد که ۹۳ درصد به آب آشامیدنی، ۸۵ درصد راه آسفالت و ۸۰ درصد امکانات برخوردار هستند.
وی گفت: یکی از دغدغههای جدی در شهرها، حاشیه نشینی است که همچون کمربندی انتحاری میماند و جامعه را تهدید میکند. اگر اشتغال روستایی سامان پیدا کند، مهاجرت و حاشیه نشینی نیز از میان خواهد رفت.
امید عنوان کرد: دولت دوازدهم در جهت اشتغال روستایی، ۱۸ هزار میلیارد تومان پیش بینی کرد که ۶ هزار میلیارد تومان آن به استانها واگذار شده است.
وی اظهار کرد: بر اساس برنامهها و سیاست گذاریها، نهادهای حمایتی چون کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی پشتیبانی خوبی از طرحهای اشتغال روستایی داشتهاند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور تصریح کرد: آمار بیکاران روستایی در استان قم ۴۳۰۰ نفر برآورد شده است که میانگین پرداختی برای هر نفر ۶۰ میلیون جهت اشتغال پیش بینی میشود که اگر این میزان را محاسبه کنیم، ۲۵۰ میلیارد تومان خواهد شد.
وی توضیح داد: در حال حاضر ۲۲۰ میلیارد تومان به قم در جهت اشتغال روستایی تخصیص یافته و ۱۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز به این رقم افزوده میشود که میتواند اتفاقات خوبی را در قم رقم بزند و به زودی جشن بیکاری در اشتغال روستایی را که یکی از آرزوهای نظام است در قم خواهیم گرفت.
امید متذکر شد: تا پایان امسال هر طرح ویژهای در اشتغال روستایی ارائه شود، تأمین بودجه خواهد شد؛ البته طرحهای کوچکتر باید در اولویت قرار گیرد تا پروژههای بزرگتر نیز در آینده در جریان اصلاح و پرداخت تسهیلات قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: دادن اختیارات به استانها، یکی از اهداف مهم است؛ در این باره کارگروه ملی، درخواستهای استان را پیگیری میکند.
انتهای پیام