در فصل زمستان و افزایش احتمال ابتلا به آنفلوآنزا، آگاهی از خوراکیهایی که به تقویت سیستم ایمنی کمک و بدن را در برابر آن مقاوم میکنند، اهمیت بیشتری پیدا میکند.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از CNN، از جمله خوراکیهای رنگی که به تقویت سیستم ایمنی کمک میکنند، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
خوراکیهای قرمز، نارنجی و زرد رنگ دارای ویتامین C هستند.
سبزیجات برگدار سرشار از مواد مغذی همچون ویتامین D، C، E و K، کاروتنوئیدها و مواد معدنی هستند.
افزودن خوراکیهای به رنگ آبی و بنفش همچون میوه و خرمای خشک به رژیم غذایی ضروری است. به گفته کارشناسان انباشت فیبر و مواد مغذی موجود در میوهها پس از خشک شدن بیشتر میشود.
انتهای پیام