به گزارش کسب و کار نیوز، علی محمد احمدی در جمع خبرنگاران افزود: همچنین در بخشهای صنعتی همچون سیمان و فولاد نیز در استان سرمایه گذاری شده است.
وی با بیان اینکه ظرفیت بالای گردشگری استان نیازمند سرمایهگذاری بیشتر در این خصوص است، اظهارکرد: جاذبههای طبیعی در فصل تابستان و زمستان در این استان بسیار زیاد است و طبیعت بکر و زیبای استان و وجود رودخانهها و آبشارها و مناظر بسیار زیبا، طبیعتی شگفت انگیز را برای استان رقم زده که این امر سرمایه گذاری در این حوزه را ضروری میکند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: یکی از مواهب دیگر این استان کشاورزی و دامداری است که این امر سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی را گوشزد میکند.
احمدی تصریح کرد: در استانهایی با توپوگرافی سخت و فاصله دار از مرکز به دلیل اینکه مطالعات عموماً در حوزه آمایش سرزمین نبوده کمتر مورد توجه قرار گرفتهاند.
وی ادامه داد: در کشور ما معمولاً نخبگان اقتصادی پول و سرمایه خود را به استانهای بزرگتر میبرند و ما آماری در دست داریم که بانکها به جای اینکه سرمایههای مردم را منطقهای استفاده کنند، از طریق شعب، سرمایهها را به تهران انتقال دادهاند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: بانکهای خصوصی باید مکلف شوند به نسبت تجهیز سرمایهای استانهای کوچک، در بخش کشاورزی و صنعت همان استانها سرمایه گذاری کنند.
احمدی اضافه کرد: استانهای کوچک علاوه بر محدودیت در زیر ساختها از منظر منابع و ثروت محروم نیستند اما بهره برداری مناسب به دلیل ضعف زیر ساختها انجام نشده است.
انتهای پیام