محمدعلی ناصری اظهار کرد: جلسهای با حضور مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری در بخش کشاورزی، نماینده شرکتهای دانشبنیان فعال در بخش کشاورزی، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی بیرجند و معاون پارک علم و فناوری استان و شرکتهای دانش بنیان و فعال بخش کشاورزی استان به منظور حمایت از این شرکتها برگزار شد.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، وی با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان برای پیشرفت به حمایت نیاز دارند، افزود: در این جلسه در زمینه پرداخت تسهیلات و سهام دار شدن این افراد در این صندوق و پرداخت تسهیلات و سرمایهگذاری در شرکتها صحبتهایی صورت گرفت و مشکلات مدیران این شرکتها بیان شد.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: یکی از وظایف پارک علموفناوری، به تحول واداشتن دانشجویان و دانشگاهها است تا بتوانیم ایدهها را شناسایی و ارزیابی کنیم و به این وسیله فناوران را در پارک علم و فناوری پرورش دهیم و حمایت کنیم.
تبدیل دانایی به دارایی با حمایت
ناصری با بیان اینکه هدف پارک علم و فناوری تبدیل دانایی به دارایی است، تصریح کرد: از سوی پارک علم و فناوری حدود ۴۲ شرکت برای ارائه تسهیلات معرفی شدند.
وی با اشاره به چگونگی فعالیت صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری در بخش کشاورزی، افزود: یکی از اصول و اهداف این صندوق این است که نیاز کشاورزان را جمعآوری کرده و برحسب آن از شرکتها میخواهیم که فعالیت کنند تا نیازها رفع شود.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: متأسفانه اکنون بخش دولتی تنها به سمت مقاله محوری رفته است و کار اجرایی انجام نمیشود و بخش خصوصی این مشکلات را ندارد.
ناصری یادآور شد: در همین راستا وظیفه صندوقهای حمایت از پژوهش و فناوری و پارک علم و فناوری استان این است که از فناوران و محققان این بخش حمایت کنیم.
انتهای پیام