صفحه اصلی / استارت آپ‌ و دانش‌بنیان‌ / هفتمین فراخوان حمایت از طرح‌های دارای پتانسیل تجاری‌سازی
هفتمین فراخوان حمایت از طرح‌های دارای پتانسیل تجاری‌سازی

هفتمین فراخوان حمایت از طرح‌های دارای پتانسیل تجاری‌سازی

هفتمین فراخوان حمایت از طرح‌های دارای پتانسیل تجاری‌سازی از سوی ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی منتشر شد؛ علاقه‌مندان می‌توانند از پانزدهم دی‌ماه تا یکم اسفند 97 نسبت به ثبت طرح‌های خود در این فراخوان اقدام کنند.

هفتمین فراخوان حمایت از طرح‌های دارای پتانسیل تجاری‌سازی از سوی ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی منتشر شد؛ علاقه‌مندان می‌توانند از پانزدهم دی‌ماه تا یکم اسفند ۹۷ نسبت به ثبت طرح‌های خود در این فراخوان اقدام کنند. هرساله ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی در راستای حمایت از تجاری‌سازی دستاوردهای حوزه‌ فناوری نانو، از طرح‌های فناوران و شرکت‌های فعال در این حوزه در قالب برنامه‌ تجاری‌سازی فناوری نانو (نانومچ) حمایت می‌کند.
این ستاد طی فراخوانی با اجرای برنامه‌ نانومچ و با رویکرد حمایت از طرح‌های به نمونه‌ اولیه رسیده در حوزه‌ فناوری نانو، اقدام به دریافت طرح‌های متقاضیان می‌کند. پس از موفقیت در شش برنامه‌ گذشته، هم اکنون هفتمین دوره از برنامه نانومچ در حال اجراست. فناوران، شرکت‌های نوپا، پژوهشگران و جامعه‌ دانشگاهی به‌عنوان طرف عرضه و شرکت‌های صنعتی و سرمایه‌گذاران خطرپذیر و مستقل به‌عنوان طرف تقاضا از جمله مخاطبان این برنامه هستند؛ علاقه‌مندان تنها تا یکم اسفند ۹۷ برای ثبت طرح‌های خود در این فراخوان فرصت دارند. آنها می‌توانند در این بازه‌ زمانی، از طریق لینک ثبت طرح، نسبت به ثبت طرح خود اقدام کنند.
پس از داوری درخواست‌ها بر اساس معیارهای ارزیابی برنامه، طرح‌هایی که پتانسیل تجاری‌سازی داشته باشند، وارد برنامه می‌شوند. طرح‌های پذیرفته ‌شده در برنامه، مجموعه‌ای از تسهیلات و حمایت‌ها را در بازه‌ زمانی مشخص، بنا به نیاز هر طرح، دریافت می‌کنند تا بتوانند نمونه‌ اولیه‌ خود را توسعه داده و آماده‌ ورود به صنعت و معرفی به سرمایه‌گذار شوند؛ طرح‌هایی که در برنامه، پذیرش اولیه می‌شوند در گام اول برای دریافت تاییدیه‌ نانومقیاس، به واحد بررسی ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی ارجاع داده می‌شوند.
ارزیابی طرح‌های دریافتی بر اساس زمان ثبت در سامانه انجام می‌گیرد و طرح‌هایی که زودتر به ثبت رسیده باشند، در اولویت بررسی قرار خواهند گرفت.
متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانند از طریق پست الکترونیکی info@nanomatch.ir یا شماره تلفن ۶۶۵۲۳۶۰۲-۰۲۱ (داخلی ۳)، با دبیرخانه برنامه تماس حاصل کنند.

همچنین مطالعه کنید:

سیاست دولت افزایش تخصیص ارز برای واردات خودرو است/ تعرفه‌ها مانع اقتصادی بودن خودروهای وارداتی

به گزارش کسب و کار نیوز ، مهدی ضیغمی، مدیر پروژه واردات خودرو در گفت‌وگو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.