در چهل سالگی انقلاب اسلامی شاهد دستاوردهای فراوانی در حوزه احسان و نیکوکاری هستیم که از جمله موارد آن این است که انقلاب اسلامی احسان و نیکوکاری را از یک نمایش تبلیغاتی به کاری واقعی و مردمی بدل کرد.
به گزارش کسب و کار نیوز، از جمله دستاوردهای حوزه احسان و نیکوکاری در چهل سالگی انقلاب اسلامی میتوان موارد زیر را برشمرد:
- انقلاب اسلامی با راه اندازی ۷ نهاد فراگیر خدمت رسانی به مردم را به شدت متحول کرد. کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی، بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن، جهاد سازندگی، بنیاد برکت مولود انقلاب است.
- انقلاب اسلامی دوره شکوفایی روحیه احسان و نیکوکاری مردم و دفاع مقدس دوران طلایی است.
- همکاری وسیع مردم با نهادهای انقلابی حمایتی و خدمت رسان، نشانه اعتماد مردم به انقلاب اسلامی است.
- انقلاب اسلامی فرهنگ قرض الحسنه را در جامعه زنده کرد. تشکیل دهها هزار صندوق قرض الحسنه در مساجد، محلات و حتی جمعهای فامیلی و خانوادگی نشانگر گسترش فرهنگ قرض الحسنه در جامعه در سایه انقلاب اسلامی است.
- تاسیس و راه اندازی ۱۶ اتحادیه و شبکه ملی و کشوری برای سازماندهی و هدایت موسسات خیریه کشور، از نتایج توسعه فرهنگ احسان و نیکوکاری در سایه انقلاب اسلامی است.
- امروز به برکت انقلاب اسلامی، همه ایتام و کودکان بد سرپرست کشور با مشارکت مردم و خیرین دارای حامی و پشتیبان هستند.
- ایران جزء ده کشور برتر کمک کننده محرومین و معلولین جهان است.
- وجود ۲۲۰۰ مرکز دولتی و خصوصی برای ارایه خدمات توانبخشی به معلولین از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
- طرح شهید رجایی(ره) که جمعیت عظیمی از سالمندان کشور را تحت پوشش دارد از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی در زمینه حمایت ازطبقات محروم و آسیب پذیر است.
- برگزاری جشن های گلریزان مردمی در مناسبت های مختلف بویژه ماه مبارک رمضان برای کمک به محکومین دیه و زندانیان جرایم غیر عمد با مشارکت عالی ترین مقامات نظام اسلامی، از دستاوردهای شاخص انقلاب اسلامی در عرصه کمک به نیازمندان است.
- سازماندهی مردم بویژه جوانان در قالب گروههای جهادی و اعزام به مناطق محروم جهت محرومیت زدایی و فعالیت های جهادی در عرصه های مختلف از ابتکارات بی بدیل انقلاب اسلامی است.
- برگزاری جشن عاطفه ها در آستانه آغاز سال تحصیلی و مشارکت گسترده مردم در پشتیبانی از دانش آموزان نیازمند، از ابتکارات انقلاب اسلامی است.
- راه اندازی مراکز متعدد تخصصی و مجهز جهت ارایه خدمات به بیماران خاص در اقصی نقاط کشور، نشانه توجه انقلاب اسلامی به این موضوع مهم است.
- توسعه فرهنگ اهداء عضو در بین مردم و ثبت نام بیش از ۴ میلیون نفر برای این امر خداپسندانه، از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
- ورود جدی نهادهای انقلابی و حمایتی مانند بنیادهای علوی، برکت ، قرارگاه خاتم النبیاء(ص)، بسیج سازندگی ، بهزیستی و حتی آستان قدس رضوی برای تامین مسکن نیازمندان و محرومان از افتخارات انقلاب اسلامی است.
- راه اندازی نهضت مدرسه سازی و ورود حتی نهادهای انقلابی بویژه در مناطق محروم در عرصه مدرسه سازی ابتکار انقلاب اسلامی است.
- شکل گیری تشکل های مردمی و خیریه و افزایش ۸۰۰ برابری تعهدات مالی مردم و خیرین در امر مدرسه سازی نسبت به ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، قابل توجه است.
- احداث بیش از ۳۳۰۰ بیمارستان و مرکز درمانی بویژه در مناطق محروم توسط مردم و خیرین محصول حاکمیت روحیه دینی و انقلابی در جامعه است.
- انقلاب اسلامی ظرفیت جوشان خدمت رسانی را آزاد کرد.
- خروش مردم در مواقع بروز حوادث و بلایای طبیعی برای کمک به آسیب دیدگان، صحنه زیبای تجلی «فاستبقوالخیرات» و برگرفته از اعتقادات دینی و روحیه انقلابی است.
- تاسیس جهاد سازندگی به فرمان حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در سال ۱۳۷۹ و پس از انحلال جهاد سازندگی توسط دولت وقت، تاسیس بسیج سازندگی به فرمان مقام معظم رهبری از ابتکارات بی بدلیل انقلاب اسلامی در عرصه عمران روستایی و کمک به کشاورزان است.
- برگزاری جشن رمضان، اجرای طرح ضیافت الهی و پهن کردن سفره های افطار و اطعام از نتایج حاکمیت ارزشهای الهی و دینی در جامعه و از صحنههای زیبای تجلی احسان و نیکوکاران است.
- توسعه فرهنگ وقف در بین مردم از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
- ورود نهاد انقلابی سپاه پاسداران با فرمان مقام معظم رهبری در عرصه سازندگی و محرومیت زدایی از افتخارات انقلاب اسلامی است.
- انقلاب اسلامی احسان و نیکوکاری را از یک نمایش تبلیغاتی به کاری واقعی و مردمی بدل کرد.
انتهای پیام