صفحه اصلی / اقتصادی / بازرگانی و تجارت / توزیع ۶۰۰ هزار تن گندم به با استفاده از «حمل و نقل ترکیبی»
توزیع ۶۰۰ هزار تن گندم به با استفاده از «حمل و نقل ترکیبی»

معاون بندری سازمان بنادرو دریا نوردی اعلام کرد:

توزیع ۶۰۰ هزار تن گندم به با استفاده از «حمل و نقل ترکیبی»

معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی گفت: 600 هزار تن گندم تولید داخلی با استفاده از حمل و نقل چند وجهی ترکیبی برای نخستین بار و از طریق بنادر جنوبی و شمالی تا پایان امسال در کشور توزیع می شود.

به گزارش کسب و کار نیوز، «محمد علی حسن زاده» امروز (دوشنبه) در جمع خبرنگاران افزود: برای نخستین بار ۳ هفته پیش یک کشتی ۲۰ هزار تنی و روز گذشته نیزبرای دومین بار یک کشتی دیگر برای توزیع گندم استان های شرقی کشوراز بندر امام به بندر چابهار رهسپار شده تا از طریق این بندر بتوان گندم های مورد نیاز استان های شرقی و شمال شرقی کشوررا توزیع کرد.
وی ادامه داد: پیش‌ بینی می شود برای حمل گندم مورد نیاز استانهای شمالی، شرقی و مرکزی ۴۵۰ هزار تن گندم از طریق دو بندر شهید رجایی و چابهار به استان‌های مرکزی و شرقی کشور حمل و ۱۵۰ هزار تن گندم نیز از طریق بندر امیرآباد به استان های شمالی، اردبیل و آذربایجان غربی و شرقی با کامیون حمل شود.
حسن زاده اظهارداشت: این مدل حمل و نقل ترکیبی سبب بسیاری از صرفه جویی ها و کاهش حوادث رانندگی و ترافیک در جاده‌های کشور خواهد شد؛ به طوری که حمل ۲۰ هزار تن گندم با کشتی به بندر چابهار تنها در مصرف سوخت یک میلیارد تومان صرفه‌جویی دارد.
وی گفت: با هماهنگی های انجام شده با شرکت بازرگانی دولتی و سازمان بنادر قرار است همه گندم‌های تولیدی داخل کشور در بندر امام انبار و از آنجا با کشتی به بندر چابهار و یا بندر شهید رجایی منتقل شود تا با استفاده از کامیون، گندم مورد نیاز استان های شرقی و مرکزی به این استان ها حمل شود.
معاون بندری سازمان بنادرو دریانوردی با بیان اینکه حمل و نقل درون سرزمینی (کاپوتاژ) برای نخستین بار دراین برنامه مورد توجه جدی سازمان بنادر و دریانوردی قرار گرفته است اظهار داشت: یک کشتی ۲۰ هزار تنی بار یک هزار دستگاه کامیون را جابجا می کند و این سبب خواهد شد هزینه‌های تمام شده حمل و نقل کالاهای اساسی در کشور بسیار کاهش یابد.
حسن زاده با بیان اینکه پیشتر فرآورده های نفتی استان های شرقی و شمال شرقی از طریق بندر چابهار توزیع می‌شد، گفت: برای نخستین بار توزیع غلات و گندم از طریق بندر چابهار و شهید رجایی و بندر امیرآباد آغاز شده و این در کاهش هزینه های حمل کالاهای اساسی در کشور بسیار موثر است.
معاون بندری سازمان بنادر در ادامه با اشاره به میزان عملیات تخلیه و بارگیری در ۱۰ ماه نخست امسال گفت: در این مدت ۱۱۱ میلیون تن کالا در بنادر کشور تخلیه و بارگیری شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد کاهش نشان می دهد.
حسن زاده افزود: در این مدت تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی ۱۱٫۷ درصد و کالاهای غیر نفتی ۱۳٫۵ درصد کاهش یافته که متوسط آن ۱۳ درصد است و ممنوعیت واردات ۱۴۰۰ قلم کالاهای تولید داخل به کشور سبب کاهش تخلیه و بارگیری در بنادر کشور شده است.
وی با بیان اینکه هیچ برنامه توسعه بندری در کشور متوقف نشده است، گفت: هم اکنون طرح توسعه فاز ۳ بندر شهید رجایی، فاز دوم بندر چابهار و طرح توسعه جزیره نگین در بوشهر با سرعت ادامه دارد و اپراتور هندی کار خود را در چابهار آغاز کرده است.
اقتصام ۱۱۰۸**۲۰۷۸**۹۱۸۹

همچنین مطالعه کنید:

سهم ۲۵ درصدی مناطق آزاد از رشد اقتصادی کشور

به گزارش کسب و کار نیوز، حجت الله عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.