صفحه اصلی / اقتصادی / بازرگانی و تجارت / وزارت صنعت مسوول صدور کارت بازرگانی است نه اتاق ایران
وزارت صنعت مسوول صدور کارت بازرگانی است نه اتاق ایران
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2018-07-14 09:44:11Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

وزارت صنعت مسوول صدور کارت بازرگانی است نه اتاق ایران

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت مسوول صدور کارت های بازرگانی است اما همیشه از اتاق در این باره سوال می شود.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایرنا، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت مسوول صدور کارت های بازرگانی است اما همیشه از اتاق در این باره سوال می شود.
«محمدصادق حمیدیان» امروز (یکشنبه) در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران افزود: مدتی است اتاق بازرگانی در ارتباط با کارت های بازرگانی مورد هجمه دستگاه های رسمی قرار دارد.
حمیدیان این موضوع را در حالی مطرح کرد که «عدنان موسی پور» دیگر عضو هیات نمایندگان اتاق، چهارشنبه گذشته به ایرنا گفت: برخی اتاق های بازرگانی استان ها، از یک سال پیش به صورت غیرقانونی اقدام به صدور کارت های عضویت و بازرگانی کرده اند تا امروز در انتخابات اتاق های استانی از آنها استفاده کنند.
به گفته موسی پور، کل کارت های صادر شده در یکی از اتاق های بازرگانی استان ها در ۴۰ سال گذشته، ۶۰ عدد بود اما این اتاق در یک ماه برای شرکت در انتخابات، ۶۰۰ کارت صادر کرده است.

** گلایه از حضور افراد خارج از اتاق بازرگانی به عنوان نماینده بخش خصوصی در جلسه های تصمیم گیری کلان
حمیدیان بر ضرورت حفظ کیان اتاق بازرگانی به عنوان خانه فعالان اقتصادی تاکید کرد و ادامه داد: اگر فسادی وجود دارد باید ریشه آن را سوزاند؛ زیرا فعالان بخش خصوصی نخستین متضرران این مساله اند.
وی از حضور افرادی خارج از اتاق بازرگانی به عنوان نماینده بخش خصوصی در جلسه های تصمیم گیری کلان گلایه کرد و گفت: بر اساس قانون، اتاق بازرگانی نماینده بخش خصوصی است؛ اگر باید با حضور نمایندگان فعالان بخش خصوصی تصمیمی اتخاذ شود، آن نمایندگان باید از طرف اتاق معرفی شوند.
عضو هیات نمایندگان اتاق ایران افزود: نمی توان یک فرد را بدون هماهنگی اتاق بازرگانی به جلسه ای دعوت و اعلام کرد با حضور نماینده بخش خصوصی تصمیم گیری شده است.

** سه هدف اصلی رتبه بندی در اتاق بازرگانی
مدیرعامل مرکز رتبه بندی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران از دیگر سخنرانان نشست امروز بود که گفت: برای ایجاد اعتماد سرمایه گذاران خارجی به بنگاه های اقتصادی، باید معیارها و ادبیات های بین المللی – که رتبه بندی یکی از این معیارهاست – را حاکم کرد.
«امین الله فرهادی» یادآوری کرد: اتاق ایران در سال ۱۳۹۶ مرکز رتبه بندی را راه اندازی کرد اما بستر رتبه بندی به سال ۱۳۸۹ باز می گردد.
وی افزود: در سند چشم انداز مرکز رتبه بندی، این مرکز به عنوان نهاد ملی رتبه بندی کشور ثبت و بر سه پایه «رگولاتوری»، «استفاده حداکثری از توان تشکل ها» و «نظارت دیجیتالی» بنیان گذاشته شده است.
به گفته وی، «ایجاد تمایز بین فعالان اقتصادی»، «تسهیل روابط تجاری داخلی و بین المللی»، «بسترسازی برای ارایه خدمات موثر به فعالان اقتصادی» سه هدف اصلی این مرکز به شمار می رود.
به گزارش ایرنا، مرکز ملی رتبه بندی اتاق ایران پیرو قانون مصوب مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۸۹ در ساختار نظارتی اقتصادی کل کشور تعریف شد.
تسهیل محیط کسب و کار از مسیر شناسنامه دار کردن فعالان اقتصادی، توسعه ابزار رتبه بندی و انتشار گزارش های رتبه بندی و فراهم سازی بستر اعتماد برای اعضا و اعطای امتیازهای ویژه قانونی به فعالان اقتصادی رتبه بندی شده بر بستر شبکه اطلاعات ملی و بین المللی این مرکز به شمار می رود.
نظر به اهمیت و کارکرد نظام های رتبه بندی علمی و عادلانه در بهبود محیط کسب و کار و ضرورت بکارگیری آنها در فراهم آوری بسترهای لازم برای توسعه پایدار روابط تجاری و اقتصادی داخلی و خارجی و در اجرای قوانین و مقرراتی که به عنوان تکالیف قانونی بر عهده اتاق بازرگانی ایران گذاشته شده است، امروزه رتبه بندی فعالان اقتصادی بیش از پیش ضرورت می یابد.

همچنین مطالعه کنید:

جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟

به گزارش کسب و کار نیوز ، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.