به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، مسعود علیاری، اظهارکرد: تعداد مقرریبگیران بیمه بیکاری طی پارسال، حدود ۳۰۲۷ نفر بود ولی طی امسال متاثر از شرایط اقتصادی کشور و متعاقب آن استان، همچنین تعدیل نیرو در برخی کارگاههای درگیر با مشکلات اقتصادی، این تعداد به ۳۲۱۲ نفر رسیده است. متاسفانه تعطیلی برخی کارخانهها به سبب فقدان نقدینگی لازم یا دشواریهای تامین مواد اولیه مورد نیاز، افزایش تعداد مقرریبگیران بیمه بیکاری را در پی داشته است.
این مسئول ادامه داد: بر اساس آخرین آمار امسال، تعداد کارگاههای فعال بیمهپرداز استان بالغ بر ۱۳ هزار و ۷۶۰ کارگاه است که نسبت به سال قبل، ۲ درصد رشد داشته است. علاوه بر این، خوشبختانه با تلاشهایی که طی سالهای اخیر صورت گرفته است، میزان مطالبات بیمهای تامیناجتماعی از کارگاههای استان را به میزان قابل توجهی کاهش دادهایم.
وی با اشاره به اینکه میزان مطالبات فعلی تامیناجتماعی از کارفرمایان استان، کمتر از ۱۰۰ میلیارد تومان است، افزود: طی سالهای اخیر، در حوزه اجرائیات، هر سال رشد قابل توجهی در افزایش وصولی داشتهایم و اجرای چند دوره طرح بخشودگی جرایم بیمهای کارفرمایان خوشحساب هم گامی موثر در وصول مطالبات بوده است. همچنین سعی کردهایم که با پیگیریهای مستمر و برگزاری جلسات با نهادهای مختلف، کارفرمایان را به پرداخت بدهیهایشان تشویق کنیم.
علیاری تصریح کرد: خوشبختانه با تلاشهای صورت گرفته طی سالهای اخیر، ضریب پشتیبانی در استان زنجان یا نسبت مستمریبگیران به بیمهپردازان با تغییرات مثبتی همراه بوده و به ۵٫۷ درصد رسیده، در حالی که این ضریب در کشور ۵٫۱ درصد است.
مدیرکل تامیناجتماعی استان زنجان خاطرنشان کرد: تقویت ضریب پشتیبانی در استان، مرهون جذب بیمهپردازان جدید از جمله زنان خانهدار، زنان قالیباف، بیمهشدگان اختیاری و گسترش و تقویت بازرسیهای بیمهای است. البته در پی این هستیم که ضریب مذکور را روز به روز بهبود ببخشیم و در آیندهای نه چندان دور به ۷ درصد برسانیم.
انتهای پیام