صفحه اصلی / اقتصادی / راه و شهرسازی / رشد ۱۲برابری صندلی های ناوگان هوایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی
رشد ۱۲برابری صندلی های ناوگان هوایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی

رشد ۱۲برابری صندلی های ناوگان هوایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: شمار صندلی های ناوگان هوایی با رشد حدود 12 برابری از چهار هزار و 170 صندلی در سال 57 هم اکنون به 48 هزار افزایش یافته و تعداد ناوگان نیز از 25 فروند به 311 فروند رسیده است.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از پایگاه خبری سازمان هواپیمایی کشوری، رضا جعفرزاده با تشریح عملکرد صنعت حمل و نقل هوایی در چهار دهه گذشته افزود: با وجود محدودیت ها، ناوگان هوایی کشور رشد خوبی را در بخش های مختلف تجربه کرده است.
وی اضافه کرد: در سال ۵۷ موجودی هواپیماهای کشور حدود ۲۵ فروند با چهار هزار و ۱۶۹ صندلی بود، اما اکنون این تعداد به ۳۱۱ فروند با ۴۷ هزار و ۹۹۸ صندلی رسیده که از این تعداد ۱۴۲ فروند هواپیما دارای ۲۱ هزار و ۷۱۵ صندلی فعال هستند.
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری اظهار داشت: شمار پروازها نیز از ۴۹ هزار و ۶۰۰ پرواز در سال ۵۷، به ۴۹۵ هزار و ۷۵۶ پرواز در سال ۹۶ افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه به طور میانگین در چند سال گذشته سالانه به حدود ۳۲ میلیون مسافر داخلی و ۱۱ میلیون مسافر خارجی خدمات داده شده است، افزود: در پنج سال و نیم گذشته ۲۳۶ میلیون و ۶۸۹ هزار و ۹۵۴ مسافر با ۲ میلیون و ۱۴۸ هزار و ۱۶۵ پرواز جا به جا شده اند.
جعفرزاده اظهار کرد: همچنین تعداد فرودگاه های کشور در سال ۵۷ به ۴۳ فرودگاه می رسید که در چهار دهه گذشته شمار آنها به ۷۲ فرودگاه افزایش یافته است.
وی ادامه داد: تعداد پروازهای عبوری نیز از ۳۱ هزار و ۱۰۰ در سال ۵۷ به ۴۲۶ هزار و ۶۸۴ در سال ۹۶ افزایش یافته است.
جعفرزاده گفت: در بخش مسیرهای هوایی نیز از رشد چشمگیری برخوردار بودیم به گونه ای که ۱۰ مسیر هوایی در سال ۵۷ به ۱۲۷ مسیر هوایی در سال ۹۷رسیده است.
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری یادآور شد: با توجه به سیاست های کلان کشور و لزوم گذر از اقتصاد نفتی به غیر نفتی و به خصوص رونق گردشگری، نقش حمل و نقل هوایی بسیار تعیین کننده است.
جعفرزاده افزود: آمریکا در چند دهه گذشته، با زیر پا گذاشتن قوانین و مقرارت بین المللی به خصوص پیمان شیکاگو که خود یکی از امضا کنندگان آن بوده، اقدام به ایجاد محدودیت هایی برای صنعت هواپیمایی کشورمان کرده است.
وی با بیان اینکه در پیمان شیکاگو کشورهای عضو متعهد شده اند، محدودیتی برای دسترسی عادلانه به محصولات و مقاصد و بازار ایجاد نکنند، اضافه کرد: همچنین در این پیمان بر تامین و بی خطری پروازها تاکید شده و توسعه مسیرهای هوایی، فرودگاهی و امکانات ناوبری هوایی برای همه اعضا مورد توجه قرار گرفته است.
جعفرزاده ادامه داد: مسوولان آمریکایی بر خلاف مفاد مندرج در این پیمان نامه همواره تلاش کرده اند با مانع تراشی در مسیر پیشرفت و توسعه حمل و نقل هوایی از آن به عنوان ابزاری برای اعمال فشار و مقاصد سیاسی استفاده کنند.
اقتصام**۲۰۲۲**۱۵۸۴

همچنین مطالعه کنید:

ثبت تمامی آگهی‌های انتشار در سکو‌های اینترنتی در سامانه املاک و اسکان الزامی شد

به گزارش کسب و کار نیوز ، ابوالفضل نوروزی مدیرکل دفتر اقتصادو مسکن وزارت راه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.